Dokular textureler golgeler gec yuklenıyor

Reaksiyon skoru
399
bu konuyu kacıncı kere acısım bılmıyorum denedıgım cozum yolları
onlarca kez format
onlarca kez drıver sıl yukle yapıp eskı surumlere donmek
onlarca ayar degısıklıgı
6700xtyı cıkarıp 4060ti taktım yine aynı
wın10dan 11e gecıs
sorun ne bır turlu cozemıyorum
işlemci odaklı oyunlarda yasamıyorum boyle bır sorun ve yenı olmaya basladı
boyle bır sorunu yasayan ve cozen kımse yokmu
mesela rdr2 ornegı özellikle 1.40 izlemeye baslayın ve sagımdakı calılara dıkkat edın tam ekrana almadan ızleyın daha bellı oluyor evlere ssaga sola bakarsın dedıgmı anlayacaksınız

Son düzenleme:
sistemi komple belirtsene. ayrica hangi oyun

RX 6700 XT Red Devil R5 7500F Asus Prime B650 M-R Thermalright Burst Assassin 120 T-Force Vulcan Black 8x2 GB 5600 Mhz CL40 AGI AI218 512GB Zoko Amiral Fsp Hydro-K 750W 80+Bronze Aula Win68 He Max Gamepower Sonıc T80 1440P 180HZ

sistemi komple belirtsene. ayrica hangi oyun
imzada yazıyor ama yıne de yazayım ve akla gelebılcek her oyunda bunu yasıyorum ve eskıden yasamadıgım bırseydı

Bana bilgisayarınızın oyundaki usagelerini ve DirectX kaçta çalıştırdığinizi yazabilirmisiniz. donanımsal olarak hasar yoksa sisteminiz iyi ve yeterli.

usagelerini derken ne demek oldugnu bılmıyorum ve buyuk ıhtıamlle directx son surum yıne de foto bırakayım
Ekran görüntüsü 2026-01-17 001356.webp

Bana bilgisayarınızın oyundaki usagelerini ve DirectX kaçta çalıştırdığinizi yazabilirmisiniz. donanımsal olarak hasar yoksa sisteminiz iyi ve yeterli.

usagelerini derken ne demek oldugnu bılmıyorum ve buyuk ıhtıamlle directx son surum yıne de foto bırakayım Alıntıyı görüntüle
Bilgisayarın oyunlardaki ekran kartı ve işlemci kullanım yüzdelerinden bahsetmiştim. directx 12 dxdiagda gösterir. oyunu açarken size hangi directx sürümünde açmak istiyorsunuz dediği kısmı sormuştum.

Bilgisayarın oyunlardaki ekran kartı ve işlemci kullanım yüzdelerinden bahsetmiştim. directx 12 dxdiagda gösterir. oyunu açarken size hangi directx sürümünde açmak istiyorsunuz dediği kısmı sormuştum.
hıcbır oyunda bana sormuyor hangı surumde baslatayım dıye kullanımlarına da bakayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekran kartı kullanımları yuzde 96 97 işlemci kullanımı yuzde 70 80 arası degısıyor rdr 2 de saint deniste

birde depolama olarak ne bulunmakta. HDD mi kullanıyorsunuz SSD mi

birde depolama olarak ne bulunmakta. HDD mi kullanıyorsunuz SSD mi
ssd

afterburner yukleyıp sımdı tum cekırceklerın kullanımına bakacagım tıkanan varmı dıye

hıcbır oyunda bana sormuyor hangı surumde baslatayım dıye kullanımlarına da bakayım

ekran kartı kullanımları yuzde 96 97 işlemci kullanımı yuzde 70 80 arası degısıyor rdr 2 de saint deniste
işlemciye çok fazla yük bindiriyor. GPU kullanımı normal fakat işlemcinin %50, taş çatlasın %60 da falan olması gerekiyor. Win11 e geçtiğinizde bu problem yaşanmaya başladıysa. oyun modu aktif olduğuna emin olun. formattan sonra tüm sistem bileşenlerinin driverlarının güncel olduğundan emin olun. çok anlamsız bir istek olucak ama görev yöneticisini açıp işlemci ekranının tamamını atabilirmisiniz. arkadaşımla satisfactory oynarken oda benzer bir problemle karşılaşmıştı.

işlemciye çok fazla yük bindiriyor. GPU kullanımı normal fakat işlemcinin %50, taş çatlasın %60 da falan olması gerekiyor. Win11 e geçtiğinizde bu problem yaşanmaya başladıysa. oyun modu aktif olduğuna emin olun. formattan sonra tüm sistem bileşenlerinin driverlarının güncel olduğundan emin olun. çok anlamsız bir istek olucak ama görev yöneticisini açıp işlemci ekranının tamamını atabilirmisiniz. arkadaşımla satisfactory oynarken oda benzer bir problemle karşılaşmıştı.
Ekran görüntüsü 2026-01-17 003109.webp

drıver harıc hersey guncel
bu bostekı tablo sımdı oyuna gırıp tekrar atacagım
wın 11 e gectıkten sonra mı oldu bılmıyorum

Ekran görüntüsü 2026-01-17 003637.webp

bu oyundakı tablonunn halı sondakı dususe bakmayın o zaman oyundan cıkmıstım sımdı afterburner vıdeosunu da yukluyorum

Son düzenleme:
oyunu ultradamı lowdamı oynuyosunuz. 2k monitörünüz varda yinede 1080p falan oynuyomusunuz?

oyunu ultradamı lowdamı oynuyosunuz. 2k monitörünüz varda yinede 1080p falan oynuyomusunuz?
oyunlar hep 2k da ve ne low ne da ultra da oynuyorum
su vıdeoda 1440p optımze ayarı yapıyorum her zaman ve oynuyordum

buda afternurber acıkkenkı degerler

Geri