AngelOfDeath31
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Arkadaslar istatistik bölümü okumak istiyorum ve siralamam 144k. Asil istedigim universiteler ege ve eskisehir teknik ama birisi 137k birisi 141k ile kapamis yani gelmeyebilir. geriye 2 secenek kaliyor dokuz eylul ve osmangazi. Dokuz eylulun egitimi biraz daha iyiymis sanirim osmangaziye gore arti olarak dokuz eylul yuzde 30 ingilizce osmangazi ingilizce degil. osmangazi hakkinda kotu konusan birkac kisiyide gormustum istatistik bolumu icin. Dokuz eylul daha mantikli olabilir ancak benim okulla alakali en buyuk soru isaretim okulun konumu ve sosyal ortami. Tamam okumaya gidiyorum biliyorum ama sonucta sosyallesmek,universite hayatinin tadini cikarmakta onemli ve dokuz eylul dagin basinda sehir merkezine uzak kaliyor altimda arabam falanda yok. Zaten istatistik zor bir bölüm cok fazla gezme tozma firsatim olmayacak ancak gezmek istediğim zamanda bir yere gidemeyecegim diye korkuyorum. osmangazide boyle bir sikinti yok merkeze yakin bir yerde ve ulaşım daha rahatmis sanirim. kisaca sorum şu: Dokuz eylul ile osmangazi arasindaki egitim farki dagin basinda okumak için deger mi yani o kadar buyuk bir fark var mi?