Dolandırıcıdır muhtemelen. Oltalama yapıyorlar.Alıntıyı görüntüleböyle bir sms geldi bana yasadışı kumar oynadığımı 12500tl verirsem dosyanın kapanacağını söylediler bunları nereye şikayet edebilirim?
tabii ki de dolandırıcı.Alıntıyı görüntüleböyle bir sms geldi bana yasadışı kumar oynadığımı 12500tl verirsem dosyanın kapanacağını söylediler bunları nereye şikayet edebilirim?
salla gitsinhayır yok
engelleyin hocamşey dediler 48 saat içinde e devlete yansır kumar sitesine girmişiniz falan girmediğimi bildiğim için yüzüne kapattım tilt ettiler şikayet edesm geldi
Şikâyet etseniz diğer gün başka biri gelir. Takmayın fazla. Bunlar bitmez. Salla gitsin.şey dediler 48 saat içinde e devlete yansır kumar sitesine girmişiniz falan girmediğimi bildiğim için yüzüne kapattım tilt ettiler şikayet edesm geldi
Bana da gelmisti ne hukuk burosu vardi ne de oyle bi avukatşey dediler 48 saat içinde e devlete yansır kumar sitesine girmişiniz falan girmediğimi bildiğim için yüzüne kapattım tilt ettiler şikayet edesm geldi
Hacı direkt dolandırıcıAlıntıyı görüntüleböyle bir sms geldi bana yasadışı kumar oynadığımı 12500tl verirsem dosyanın kapanacağını söylediler bunları nereye şikayet edebilirim?