Neler Yeni

DOLANDIRICIYI NEREYE ŞİKAYET EDEBİLİRİM

supdelux

80+
Bu dolandırıcı dediğiniz kişi yüz yüze satış yapıyor mu? Yoksa insanlardan önce para isteyip sadece kargo ile gönderim yaparım mı diyor?

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,670
İsim
Lokman Doğan
Bu dolandırıcı dediğiniz kişi yüz yüze satış yapıyor mu? Yoksa insanlardan önce para isteyip sadece kargo ile gönderim yaparım mı diyor?
Önce yüz yüze diyor ama aynı şehir olunca engel atiyor farkli olunca para at gönderim diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesajin devamı

Ekler

• IMG-20221104-WA0030.jpg
    IMG-20221104-WA0030.jpg
    252.7 KB · Hit: 38

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Alperen Çetin
Herhangi bir zararın yoksa şikayetini ne kolluk alır ne de savcılık. Çünkü dolandırılmamışsın, suç oluşmamış

supdelux

80+
Önce yüz yüze diyor ama aynı şehir olunca engel atiyor farkli olunca para at gönderim diyor
İnsanlar karşılıksız veya güvencesiz şekilde, bu kişiye 5000 TL gönderecek kadar saf değildir diye tahmin ediyorum. Yüz yüze satış yapıyor mu diye özellikle sormak istedim çünkü belki adam size sinir olup bilerek öyle söylüyor olabilir. Bazen ikinci el sitelerinde öyle insanlar yazıyor ki sadece dalga geçmek için yazıyorlar gibi özelden. Tabi ben bu arkadaş gibi oh oh herkesi dolandıracağım vs diye muhabbet etmemiştim direkt engellemiştim.

Top Bottom