Neler Yeni

Yardım Dolandırıldım 300 TL Gitti

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Stread

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Burak K
Konuya girerken vah dolandırıldam laa efekti ile girmiştim zaten. Supercell hesaplarının satışları zaten yasak. Zaten hesap satın almak kadar saçma bir şey de yok. Biraz daha dikkat edin lütfen. Zaten clash of clans hesabı 300tl etmez etse de 20 30 levelden hatta max 100levelden sonra çok üst seviye bir hesaba geçince taktik maktik hiçbişi bilmeyeceğiniz için çöp olursunuz.

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Cimer'e ver diyecem ama ilgilenmezler.
Savcılığa gitsen de bir şey yapmazlar arkadaşımın ekran kartı alırken 800 TL si giti geçmiş olsun alırken dikkat etmek lazım hocam.
Adamın ininal barkodu duruyor. İninal için TC gerekiyor. Acaba oradan bir şekilde ulaşılamaz mı?

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Konuya girerken vah dolandırıldam laa efekti ile girmiştim zaten. Supercell hesaplarının satışları zaten yasak. Zaten hesap satın almak kadar saçma bir şey de yok. Biraz daha dikkat edin lütfen. Zaten clash of clans hesabı 300tl etmez etse de 20 30 levelden hatta max 100levelden sonra çok üst seviye bir hesaba geçince taktik maktik hiçbişi bilmeyeceğiniz için çöp olursunuz.
TH12 Max hesabım vardır. Biliyorum taktikleri hem konu o değil.

Stread

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Burak K
Olay adamın kimlik bilgilerini bulmaksa gerekli yerlere kanıtlı bir şekilde şikayet etsen zaten rahat bulurlar. Ama ben uğraşacaklarını snsanmıyorum geçmiş olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

TH12 Max hesabım vardır. Biliyorum taktikleri hem konu o değil.
hocam o zaman niye hesap alma isteği duyuyorsunuz? Mis gibi hesap işte

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Olay adamın kimlik bilgilerini bulmaksa gerekli yerlere kanıtlı bir şekilde şikayet etsen zaten rahat bulurlar. Ama ben uğraşacaklarını snsanmıyorum geçmiş olsun.
Babamın ilkokul arkadaşı, Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam sen gül. Üstüne başına yırtarcasına gül. Bir gün başına geldiğinde görürüm seni.

Stread

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Burak K
Olabilir ama çoğu zaman 150tl gibi paralarla çok fazla ilgilenmiyorlar. Max göz korkutur adamdan parayı geri alırsın ama adama çıkıp babamın ilkokul arkadaşı dersen daha çok dalga geçer.

Rulep

80+ Gold

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Olabilir ama çoğu zaman 150tl gibi paralarla çok fazla ilgilenmiyorlar. Max göz korkutur adamdan parayı geri alırsın ama adama çıkıp babamın ilkokul arkadaşı dersen daha çok dalga geçer.
Adama bir şey demeyeceğim. Savcılığa gittiğimizde bize yardımcı olacak.

MR. Salieri

80+ Bronze
Tabiiki bir şey yapabilirsin, cimere başvur, onaylanırsa karakola çağırıcaklar reşit değilsen ailen ile gitmek zorundasın, hadi oda onaylandı diyelim dosya masrafı 1500 tl avukat saymıyorum bile soğuk su iç diyim :(

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,337
Üyeler
161,838
Son üye
mkty yılmaz
Top Bottom