Bizi de D&R dolandırmıştı. 50 tl lik ürünü 1 senedir gönderecekler 5 kere falan aradık göndereceğiz deiler göndermedilerbide 150 TL için mahkemeye gitmek nedir yav zaten 2-3 cips al kola al 50 liran gidiyo artık 150 TL büyük bi para değil
Ben de raporladım kimse kimseden akıl isteyip üstüne birde küfür edemez.Küfürden yedi
Gelmiş bana beyinsiz iması yapıyor. Ne diyecektim teşekkür mü edecektim? Bana yardım eden veya teselli veren kimseye bırak küfürü kötü bir şey bile söylemedim.Ben de raporladım kimse kimseden akıl isteyip üstüne birde küfür edemez.
Yarım edene veya teselli verene bir şey diyemezsin zaten.Gelmiş bana beyinsiz iması yapıyor. Ne diyecektim teşekkür mü edecektim? Bana yardım eden veya teselli veren kimseye bırak küfürü kötü bir şey bile söylemedim.
Ne hak ediyorsa onu söyledim gram pişman değilim bunu da raporla!
Demedim zaten demem de. Düzgün eleştiriye de varım.Yarım edene veya teselli verene bir şey diyemezsin zaten.
Eleştireni terslersiniz
Hocam olanlar ortada, adamlar da söylediklerinde son derece haklı. Senin bence bunlara sinirleneceğine kendine buradan ders çıkartıp bir daha olmaması için akıl edinmen gerekir. Yeterince delilin de varsa bu konunun peşini bırakma derim elimizden bundan farklı bir yardım da gelemez. Üzülmek veya sinirlenmek çözümü de getirmiyor ne yazık ki.Gelmiş bana beyinsiz iması yapıyor. Ne diyecektim teşekkür mü edecektim? Bana yardım eden veya teselli veren kimseye bırak küfürü kötü bir şey bile söylemedim.
Ne hak ediyorsa onu söyledim gram pişman değilim bunu da raporla!
Tamam, bunun neresi haklı?Hocam olanlar ortada, adamlar da söylediklerinde son derece haklı. Senin bence bunlara sinirleneceğine kendine buradan ders çıkartıp bir daha olmaması için akıl edinmen gerekir. Yeterince delilin de varsa bu konunun peşini bırakma derim elimizden bundan farklı bir yardım da gelemez. Üzülmek veya sinirlenmek çözümü de getirmiyor ne yazık ki.
Allah'a şükür beynim var, başıma gelmez.
Aynen artık öyle yapacağım. Zaten tedbirsiz davranmamın sebebi de 300TL dolandıracak kadar zavallısına denk gelmem diye düşünüyordum.Çok az para zaten boşver
Sana bir şey söylememiş o kısımda? Ama üzerine alındığın bir şeyler var ise bu soruyu da kendinde araman en doğrusu olur.Tamam, bunun neresi haklı?
Zaten ben ilk mesajda kendime söylenmesi gerekeni söyledim. Acaba ben alınmayacaktım da kim alınacaktı? Kimin konusu bu?Sana bir şey söylememiş o kısımda? Ama üzerine alındığın bir şeyler var ise bu soruyu da kendinde araman en doğrusu olur.