Neler Yeni

Yardım Dolandırıldım 300 TL Gitti

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bide 150 tl için mahkemeye gitmek nedir yav zaten 2-3 cips al kola al 50 liran gidiyo artık 150 tl büyük bi para değil :D

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
bide 150 TL için mahkemeye gitmek nedir yav zaten 2-3 cips al kola al 50 liran gidiyo artık 150 TL büyük bi para değil :D
Bizi de D&R dolandırmıştı. 50 tl lik ürünü 1 senedir gönderecekler :D 5 kere falan aradık göndereceğiz deiler göndermediler

Stread

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Burak K

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben de raporladım kimse kimseden akıl isteyip üstüne birde küfür edemez.
Gelmiş bana beyinsiz iması yapıyor. Ne diyecektim teşekkür mü edecektim? Bana yardım eden veya teselli veren kimseye bırak küfürü kötü bir şey bile söylemedim.
Ne hak ediyorsa onu söyledim gram pişman değilim bunu da raporla!

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Gelmiş bana beyinsiz iması yapıyor. Ne diyecektim teşekkür mü edecektim? Bana yardım eden veya teselli veren kimseye bırak küfürü kötü bir şey bile söylemedim.
Yarım edene veya teselli verene bir şey diyemezsin zaten.
Eleştireni terslersiniz :)
Senin için tecrübe oldu işte. Bir daha kimseye güvenmezsin.

F.A. Idoll

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Hocam olanlar ortada, adamlar da söylediklerinde son derece haklı. Senin bence bunlara sinirleneceğine kendine buradan ders çıkartıp bir daha olmaması için akıl edinmen gerekir. Yeterince delilin de varsa bu konunun peşini bırakma derim elimizden bundan farklı bir yardım da gelemez. Üzülmek veya sinirlenmek çözümü de getirmiyor ne yazık ki.

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam olanlar ortada, adamlar da söylediklerinde son derece haklı. Senin bence bunlara sinirleneceğine kendine buradan ders çıkartıp bir daha olmaması için akıl edinmen gerekir. Yeterince delilin de varsa bu konunun peşini bırakma derim elimizden bundan farklı bir yardım da gelemez. Üzülmek veya sinirlenmek çözümü de getirmiyor ne yazık ki.
Tamam, bunun neresi haklı?
Allah'a şükür beynim var, başıma gelmez.

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Çok az para zaten boşver
Aynen artık öyle yapacağım. Zaten tedbirsiz davranmamın sebebi de 300TL dolandıracak kadar zavallısına denk gelmem diye düşünüyordum.
1660ti ile 1 ay sırf canlı derste mining yapsam fazlasıyla yerine koyarım o parayı.

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sana bir şey söylememiş o kısımda? Ama üzerine alındığın bir şeyler var ise bu soruyu da kendinde araman en doğrusu olur.
Zaten ben ilk mesajda kendime söylenmesi gerekeni söyledim. Acaba ben alınmayacaktım da kim alınacaktı? Kimin konusu bu?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,301
Üyeler
161,836
Son üye
Mertsy
Top Bottom