Dolandırıldım mı eneba

Utkw

80+
Reaksiyon skoru
41
eneba sitesınden https://www.eneba.com/steam-monster-hunter-world-pc-steam-key-emea şu urunu aldıgım zaman urun turkıye ıcınde aktıve edılebılır olarak gozukuyor ama kod bana geldıgı zaman ve aktıve etmeye calıstıgım zaman dogru bır sekılde kod bu ırk ıcın gecerlı degıldır dıye bır hata verıyor sıteye tıcket actım ve para ıadesı ıcın basvurdum kartıma 22 gun ıcınde para ıadesınde bulunacaklarını soyledıler yaptıkları sey dolandırma mı cunku orada turkıye ıcın aktıve edılebılcegı yazıyor ve denedıgımzıde olmadıgını goruyorum gerı para ıadesı gelmezse 22 gun ıcınde ne yapmalıyım

Steam de emea bölgesinde değiliz mena herhalde yanlışım da olabilir. O yüzden aktif edemiyor olabilirsin

eneba sitesınden https://www.eneba.com/steam-monster-hunter-world-pc-steam-key-emea şu urunu aldıgım zaman urun turkıye ıcınde aktıve edılebılır olarak gozukuyor ama kod bana geldıgı zaman ve aktıve etmeye calıstıgım zaman dogru bır sekılde kod bu ırk ıcın gecerlı degıldır dıye bır hata verıyor sıteye tıcket actım ve para ıadesı ıcın basvurdum kartıma 22 gun ıcınde para ıadesınde bulunacaklarını soyledıler yaptıkları sey dolandırma mı cunku orada turkıye ıcın aktıve edılebılcegı yazıyor ve denedıgımzıde olmadıgını goruyorum gerı para ıadesı gelmezse 22 gun ıcınde ne yapmalıyım
paran gelmezse dolandırılmışsın demektir yada belkide yanlış key vermişlerdir

Keyi yanlış almışsın global yada mena alman gerekiyor benimde başıma geldi bir kere satıcıya gerekli ssleri attım global key gönderdi satıcı ile iletişime geçmeye çalış 24 saat içinde ya para iadesi yada istersen global yada mena kodu alabilirsin yeniden

TR'de aktifleştirilebildiğine dair ibare mevcut da ne kadar doğru kim bilir

Bu satıcı veya steam ile alakalı değil bazı EMEA keyler türkiyede aktifleşebiliyorken bazıları da tam tersine aktifleşmez bunun nedeni oyun yayımcısının türkiyede aktifleştirilmesine izin vermemiş olmasıdır.

TR'de aktifleştirilebildiğine dair ibare mevcut da ne kadar doğru kim bilir
hocam attıgım lınkı ıncelersenız gorebılırsınız
hocam ben turkıye ıcın aktıf edılebılen bır emea birde global gordum ve emea daha ucuzdu ve bunu aldım turkıye ıcın gecerlı yazıdıgı ıcın sıte ıle dedıgım gıbı paramı gerı almak sıtedım bu benım emeayı almam benım sorunum mu yoksa sıtenın bır sorunu mudur onu anlayamadım orada turkıye ıcın yazıyordu

Geri