Teşekkür ederim, üçüncü günde kalacak bir yer ayarlayabildim bir kaç geceyi aile evinde kalan arkadaşımda kalmak mecburiyetinde oldum bugün o da şehir dışına gitti bende malum aparta yerleşmek zorunda kaldım 9.358tl vardı cebimde 8000tl kira + 1000tl depozito şeklinde bir yere yerleştim dolandırılma hakkında yeni bir gelişme yok maalesef gidemedim hala siber suçlar şubesineAirbnb'den veya sahibindenden tek gecelik bir otel motel falan bakabilirsin 3 5 yardım etmek isteyen olursa toplaşır karşılamaya çalışırız en azından 3 5 bişey ben atabilirim. Geçmiş olsun dostum
Gelişme varmıTeşekkür ederim, üçüncü günde kalacak bir yer ayarlayabildim bir kaç geceyi aile evinde kalan arkadaşımda kalmak mecburiyetinde oldum bugün o da şehir dışına gitti bende malum aparta yerleşmek zorunda kaldım 9.358tl vardı cebimde 8000tl kira + 1000tl depozito şeklinde bir yere yerleştim dolandırılma hakkında yeni bir gelişme yok maalesef gidemedim hala siber suçlar şubesine
sağlık olsun reis napalım21 Aralıkta tutmuştum 21 Ocakta kirası geldi ödeyemedim, çıkarttılar. O günden bu yana arkadaşımda kalıyorum