Neler Yeni

Dolandırıldım yardım

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Film başkenti denilen uygulama üzerinden 300 tl bir yükleme yaptım param.com aracılığı ile 3d secure fln geçtim fakat site ödemeyi yapmadı yani şey gibi düşünün bir ürün satın aldınız size verilmedi bu konuda ne yapabilirim banka yardım eder mi

v3ysi.alkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
veysi alkan
Kullanan var mı neye göre yatırdın kime güvenerek

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Film başkenti denilen uygulama üzerinden 300 TL bir yükleme yaptım param.com aracılığı ile 3d secure fln geçtim fakat site ödemeyi yapmadı yani şey gibi düşünün bir ürün satın aldınız size verilmedi bu konuda ne yapabilirim banka yardım eder mi
YouTube videoları falan vardı adam bana telegramdan ödeme yöntemi bize ait değil diyor

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan

Uygulama ne işe yarıyor ve ne için ödeme yaptın, biraz daha açarsan konuyu, yardımcı olunabilir
Uygulama filmlere yatırım yaparak para kazanılıyor ve çoğu kişi ya dolandırıcı diyor yada güvenli bende gece vakti 04:45`de banka kartı ile ödeme yaptım fakat para hesabıma geçmedi müşteri hizmetleri ile konuştuğumda bize ait değildir gibisinden cevaplar veriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Screenshot_20211201_134559.jpg
Screenshot_20211201_132545.jpg

3D securede sanal posluk yapan yeri arasam yardım eder mi veya banka mı

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Uygulama Film Satarak Para Kazanmayı Vadediyor Anladığım Kadarıyla Bu Tarzda İşlere YouTube Videolarına Güvenerek Girdiysen Ne Diyim.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Uygulama Film Satarak Para Kazanmayı Vadediyor Anladığım Kadarıyla Bu Tarzda İşlere YouTube Videolarına Güvenerek Girdiysen Ne Diyim.
Ya hocam ne yapayım ekonomi bitik bende yatırım fln düşüncesi ile 😔

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,245
İsim
Mert Can Ergün
niye inanıyorsun hangi bankanın kartı

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
Uygulama filmlere yatırım yaparak para kazanılıyor ve çoğu kişi ya dolandırıcı diyor yada güvenli bende gece vakti 04:45`de banka kartı ile ödeme yaptım fakat para hesabıma geçmedi müşteri hizmetleri ile konuştuğumda bize ait değildir gibisinden cevaplar veriyor

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
3D securede sanal posluk yapan yeri arasam yardım eder mi veya banka mı
knk keşke siteyi daha önce biraz araştırsaydın, youtube da dolandırıcı site diye videosu bile var, sistem zaten ponzi mantığı ile çalışıyor zaten ponzi mantığı olan hiçbir siteyi para kazanma umuduyla kullanmayın, yapabileceğin şeyler bankayı arayıp iptal ve iade talebinde bulun.
İptal ve iade vs olmazsa Cimere şikayette bulun.
Cimere şikayette bulun, gerekli bütün kanıtlarını delil olarak yükle. Bir iki hafta sonra cimerden ararlar, ifade falan verirsin. Üzerine düşmezler diye düşünme ilgileniyorlar.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
niye inanıyorsun hangi bankanın kartı
Ziraat

knk keşke siteyi daha önce biraz araştırsaydın, youtube da dolandırıcı site diye videosu bile var, sistem zaten ponzi mantığı ile çalışıyor zaten ponzi mantığı olan hiçbir siteyi para kazanma umuduyla kullanmayın, yapabileceğin şeyler bankayı arayıp iptal ve iade talebinde bulun.
İptal ve iade vs olmazsa Cimere şikayette bulun.
Cimere şikayette bulun, gerekli bütün kanıtlarını delil olarak yükle. Bir iki hafta sonra cimerden ararlar, ifade falan verirsin. Üzerine düşmezler diye düşünme ilgileniyorlar.
İlk önce bankayı arayım iade vermez ise cimere siteyi mi şikayet edeyim

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
Ziraat

İlk önce bankayı arayım iade vermez ise cimere siteyi mi şikayet edeyim
öyle yap knk iade de uzun sürer olursa ama sen bilirsin. olayın üzerinden de fazla geçmese iyi olur

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
Önce bankanı arayıp ödemeyi iptal etmelerini iste, olmazsa ödeme sisteminin müşteri hizmetleri vs varsa iletişime geçmeye çalış. İki türlü de sonuç alamazsan sanırım dava açman gerekecek.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Cimer'e yaz çok ilgililer. Oyundaki bir küfür için yazılan konuyu bile ciddiye alıp mahkemeye çağırmışlardı tarafları technopatta bir konuda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,806
Üyeler
166,271
Son üye
ankarabadana.com
Top Bottom