Neler Yeni

Dolandırılmış gibi hissediyorum sizce dolandırılmış mıyım?

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Aga nasıl ya? Egzoz fanı kasanın içine hava üflüyor, ön fanlar kasanın içindeki sıcak havayı dışarı atıyor işte.
Yanlış biliyorsun dostum. Fanlar havayı önden alır. Üstte fan varsa üsttekiler ve arkadaki egzoz fan ile dışarı tahliye eder. Doğrusu bu şekildedir. Sende öyleyse düzelt.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yani. Thermaltake V200 600W bu kasa mesh değil ve dark guardian ile aynı paraya geliyor.
Ama içinde güç kaynağı da var o açıdan da bakmak lazım. Dark Guardian alırsan sadece kasa mi almış oluyorsun yoksa PSU içinde var mı ?

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Aga nasıl ya? Egzoz fanı kasanın içine hava üflüyor, ön fanlar kasanın içindeki sıcak havayı dışarı atıyor işte.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesajım silindi, havayı içine alıyormuş ama mantıklı gelmiyor bana, fanlar dışarıya havayı üflerken nasıl içeri hava girecek ki?
Bak fanın arkasına elini tut havayı çektiğini hissedeceksin. Vantilatör varsa arkasını bezle kapat hava üflemediğini göreceksin. Fanların çalışma mantığı böyledir.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Merhabalar, Yakın zamanda bir sistem topladım ama bu forumu sistemi topladıktan sonra keşfettim. 12000 TL'ye aldığım bu sistemi parasını haketmediğini düşünüyorum ve dolandırılmış hissediyorum sizin fikirleriniz neler?

AMD Ryzen 5 3600 3.60GHz

Kingston 16 GB DDR4 3200MHz x1

Corsair 960GB MP510 NVMe

Thermaltake V200 600W

Gigabyte B450M H

ASUS STRIX RTX 2080 Super Advanced Edition.
Aşırı dolandirilma değil ama anakart düşük kalmış kasada iyi değil 2080 için 600w psu az kalmiş

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ama içinde güç kaynağı da var o açıdan da bakmak lazım. Dark Guardian alırsan sadece kasa mi almış oluyorsun yoksa PSU içinde var mı ?
Dark guardian bi ara 450 tl ydi o zaman hemen hemen aynı fiyata geliyordu ayrıca bir psu alınca.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesajım silindi, havayı içine alıyormuş ama mantıklı gelmiyor bana, fanlar dışarıya havayı üflerken nasıl içeri hava girecek ki?
Bak fanın arkasına elini tut havayı çektiğini hissedeceksin. Vantilatör varsa arkasını bezle kapat hava üflemediğini göreceksin. Fanların çalışma mantığı böyledir.
Durum bende mesh olmasa bile o kadar kötü değil ekran kartı 4k çözünürlükte 100% çalışırken maximum 73 dereceyi gördü kasadan şikeyetçi değilim açıkçası dışardan da gayet güzel görünüyor

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Öyle çok dolandirilmişsin gibi değil bence çok az bir kayıp var diyebilirim

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Dolandırılma falan yok ki :).

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Durum bende mesh olmasa bile o kadar kötü değil ekran kartı 4k çözünürlükte 100% çalışırken maximum 73 dereceyi gördü kasadan şikeyetçi değilim açıkçası dışardan da gayet güzel görünüyor

Kasa yanlardan iyi hava alıyorsa mesh olması aşırı etki yapmıyor.

Çınar Yaşar

80+ Gold
Anakart çok düşük

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Merhabalar, Yakın zamanda bir sistem topladım ama bu forumu sistemi topladıktan sonra keşfettim. 12000 TL'ye aldığım bu sistemi parasını haketmediğini düşünüyorum ve dolandırılmış hissediyorum sizin fikirleriniz neler?

AMD Ryzen 5 3600 3.60GHz

Kingston 16 GB DDR4 3200MHz x1

Corsair 960GB MP510 NVMe

Thermaltake V200 600W

Gigabyte B450M H

ASUS STRIX RTX 2080 Super Advanced Edition.
Gerçekten çok fena değil anakart biraz bızdık kalmış ama seni de çok üzmez ram 1x16 yerine keşke 2x8 alsaymışsın ama sağlık olsun. 1 tane daha aynı ramden eklersen efsane olur. Hayırlı olsun şimdiden :) Bu arada kasa da kötü olmuş. Keşke daha önce danışsaydın bize belki 2080'li öneremezdik ama her şeyin daha dengeli olduğu bir sistem önerirdik. Sağlık olsun.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Gerçekten çok fena değil anakart biraz bızdık kalmış ama seni de çok üzmez ram 1x16 yerine keşke 2x8 alsaymışsın ama sağlık olsun. 1 tane daha aynı ramden eklersen efsane olur. Hayırlı olsun şimdiden :) Bu arada kasa da kötü olmuş. Keşke daha önce danışsaydın bize belki 2080'li öneremezdik ama her şeyin daha dengeli olduğu bir sistem önerirdik. Sağlık olsun.
Kasanın mesh olmaması sıcaklıktan başka sorun yaratır mı ben şanslıyım galiba her kasanın verdiği sıcaklıkları veriyor. Şu anki rami de satacağım 2x8 için bir tane daha almayı düşünmüyorum bence gereksiz olur. Anakartın da yenisini alacağım bi önceki gaming gecesinden monitör aldım eski monitörümü satıp anakart alacağım ama satılmıyor şimdilik :(

Top Bottom