Dolandırılmış olabilir miyim?

telefonunuzdan mobil veri açıp kabloyla laptopa'a bağlayabilirsiniz
kabloyla nasıl bağlayacagım kısaca hemen anlatır mısın. Çok teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Satayım hemen hocam kullanmayı düşünmüyorum jelatini bile açmadım daha 😂

Açıkcası ben de istemiyordum ama direkt Asusun müşteri hizmetlerinden aldım destek olmadığı bilgisini. Öpe öpe win 11 kurdurdu adamlar 😂
Hadi ya. Saçmalık resmen. Müşteri hizmetleriyle telefonda mı konuştunuz. Hafta içi saat 6da bitiyor ama konuşma. Nereden konustunuz

yaptım bağladım şuan windows update ile denetliyorum güncellemeleri. Sadece wifiyi güncelleyebiliyorsam veriden güncelleyecem. Çok internetım yok da

kabloyla nasıl bağlayacagım kısaca hemen anlatır mısın. Çok teşekkürler

Hadi ya. Saçmalık resmen. Müşteri hizmetleriyle telefonda mı konuştunuz. Hafta içi saat 6da bitiyor ama konuşma. Nereden konustunuz

yaptım bağladım şuan windows update ile denetliyorum güncellemeleri. Sadece wifiyi güncelleyebiliyorsam veriden güncelleyecem. Çok internetım yok da
hocam modeme yaklaştırıp kablo ile bağlarsanız o da olur

Hocam çok teşekkür ederim. Öyle yaptım güncellerken wifi geldi. Şmdi veriyi kapattım internete baglandım yapıyorum. Neredeyse 2 saattir ugrasıyorum cok sagol.
Satayım hemen hocam kullanmayı düşünmüyorum jelatini bile açmadım daha 😂

Açıkcası ben de istemiyordum ama direkt Asusun müşteri hizmetlerinden aldım destek olmadığı bilgisini. Öpe öpe win 11 kurdurdu adamlar 😂
yapılıyormuş kanka w10 yükle telefonun verisini kabloyla bağla bilgisayara. Sonra w.update den güncelle geliyor wifi güncelleme ortasında. Sonra veriyi kapat normal int ile devam et

Hocam çok teşekkür ederim. Öyle yaptım güncellerken wifi geldi. Şmdi veriyi kapattım internete baglandım yapıyorum. Neredeyse 2 saattir ugrasıyorum cok sagol.

yapılıyormuş kanka w10 yükle telefonun verisini kabloyla bağla bilgisayara. Sonra w.update den güncelle geliyor wifi güncelleme ortasında. Sonra veriyi kapat normal int ile devam et

Hocam yaparsın bir şekilde zaten ama güncel driverlar için win11 e ihtiyaç olduğunu söyledi Asusun yetkilisi telefonda. Ben biraz deneyeceğim 11 i. Eğer beğenmezsem 10 a çeviririm.

Bu arada win 11 pro oem key için ucuz ve güvenilir bir yer bilen var mı? Ben en ucuz ptt avm de 60 liraya bulabildim. Daha uygun ve güvenilir varsa oradan çekeyim.

Rica ederim ne demek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,697
Üyeler
197,253
Son üye
musa02
Geri