Neler Yeni

dolap uygulaması rezilliği

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
Kendimi kutusu yeni açılmış telefon aldım alır almaz satıcı iptal etti halbuki satıcıyla saatlerce mesajlaştık neymiş başka birisiyle anlaşmış böyle olunca iptal oldu ama param 1 haftadır gelmedi benimde paraya acilen ihtiyacım var dolap canlı destek ile defalarca yazıştım para bankaya aktarıldı deniyor ama bankaya sorduğumda herhangi bir iade işleminin olmadığını söylediler cidden kafam çok karışdı ne yapacağımı şaşırdım 2 haftaya kadar sürebilir diyorlar ama sebebi belli değil bankaya sorduğumda 3 gün içinde paranız hesaba yatardı diyorlar eğer dolap parayı bankaya geri aktarsaydı umarım hafta içinde param gelir telefonlar her hafta zamlanıyor

Sdza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ahmet Yasin
İlgilendiği Kategoriler
ASUS DUAL RX 6600 8GB - İNTEL CORE İ5 11400F - H510M-EPCle 4.0 - CORSAİR 8+8(3200Mhz) Cl16 - Corsair CV650 650W 80+ Bronze
Başkan dolaptan bu tarz ürünler alinmaz zaten çok dolandırıcı var uygulamada ve param güvende tarzı bir şeyde yok. Para Adamin banka hesabina gecmistir hemen.

Burada hem dolap uygulamasinin güvenli satışı yok hemde dolandirici çok burada satan'da satın alanda çok sorunlar yaşıyor.

Bence kanitlariyla birlikte dolap uygulamasindan ve saticidan şikayetci ol.

SadeceSeyf

80+ Gold
Başkan dolaptan bu tarz ürünler alinmaz zaten çok dolandırıcı var uygulamada ve param güvende tarzı bir şeyde yok. Para Adamin banka hesabina gecmistir hemen.

Burada hem dolap uygulamasinin güvenli satışı yok hemde dolandirici çok burada satan'da satın alanda çok sorunlar yaşıyor.

Hocam ürün teslim olmadan ya da teslim edilmeden. Sen onaylamadan para yatmıyor. Ama evet haklısın param güvende gibi değil

xipl

80+

çok doğru hocam o yüzden gerekirse biraz daha para biriktiriyorum sıfır alıyorum kafam rahat oluyor o yüzden

• Beğen
Reaksiyonlar: Sdza

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

knk direk adam siparişi iptal etti para adamın elinie geçmedi onda sıkıntı yokda dolap çok yavaş kalıyor onu demek istedim

furkaann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Furkan Arslan

param güvende olayı var

Sdza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ahmet Yasin
İlgilendiği Kategoriler
ASUS DUAL RX 6600 8GB - İNTEL CORE İ5 11400F - H510M-EPCle 4.0 - CORSAİR 8+8(3200Mhz) Cl16 - Corsair CV650 650W 80+ Bronze
knk direk adam siparişi iptal etti para adamın elinie geçmedi onda sıkıntı yokda dolap çok yavaş kalıyor onu demek istedim
Vallahi doğrudur başkan bilemiyorum forma disinda bir sey almadim o uygulamadan
Mesaj otomatik birleştirildi:

param güvende olayı var
Aynen baktim simdi varmis galiba ama bu kadar zamanda neden geri yatmamis para onu anlamadigim icin böyle vurguladim

furkaann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Furkan Arslan
bende kargoda sorun yaşadım sipariş ettiğim ürünün parçası eksik geldi iade talebi oluşturdum bekliyorum

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,322
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

Öyle bir şey yok, dolapta havuz sistemi var. Ve en güvenli uygulamalardan biri.

Kendimi kutusu yeni açılmış telefon aldım alır almaz satıcı iptal etti halbuki satıcıyla saatlerce mesajlaştık neymiş başka birisiyle anlaşmış böyle olunca iptal oldu ama param 1 haftadır gelmedi benimde paraya acilen ihtiyacım var dolap canlı destek ile defalarca yazıştım para bankaya aktarıldı deniyor ama bankaya sorduğumda herhangi bir iade işleminin olmadığını söylediler cidden kafam çok karışdı ne yapacağımı şaşırdım 2 haftaya kadar sürebilir diyorlar ama sebebi belli değil bankaya sorduğumda 3 gün içinde paranız hesaba yatardı diyorlar eğer dolap parayı bankaya geri aktarsaydı umarım hafta içinde param gelir telefonlar her hafta zamlanıyor
14 gün içerisinde iadenin gerçekleşeceğinin bilgisini okumadığınız fakat işaretlediğiniz sözleşmede yazıyor. Bunun olma sebebi paranın güvenliğini sağlamak. Direkt olarak satıcıya geçmesin para, havuzda bekletilsin diye bu şekilde. Eğer havuza da bekleme süresi koymuşlar, alıcı iade ederse satıcı parayı alıp kaçmasın diye. Aynı şey iade ve red için de geçerli.

Sdza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ahmet Yasin
İlgilendiği Kategoriler
çok doğru hocam o yüzden gerekirse biraz daha para biriktiriyorum sıfır alıyorum kafam rahat oluyor o yüzden
Ben ikinci el bir cihaz alsam bile adamdan her türlü testi isterim wp üzerinden ve gider elden teslim alirim

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,322
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri