Neler Yeni

Dolap yanlış ürün alıcıya gitmiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Eren Şahin
Dolaptan işlemci sattım. Urunu once kendı kutusuna sonra kulaklık kutusuna koydum yolda bir şey olmasın diye. Ürün alıcıya ulasmıs kulaklık kutusu var ıcıne koydugum karton parçacıkları bıle duruyor. Saga sola ayrılmasın diye ama urunun ıcınden protein tozu cıkmıs.

kırmızışarapp

80+ Silver
Dolaptan işlemci sattım. Urunu once kendı kutusuna sonra kulaklık kutusuna koydum yolda bir şey olmasın diye. Ürün alıcıya ulasmıs kulaklık kutusu var ıcıne koydugum karton parçacıkları bıle duruyor. Saga sola ayrılmasın diye ama urunun ıcınden protein tozu cıkmıs.
Geçmiş olsun dostum...

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
kendisi koymuş olmasın

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
kripto paralar,mining,OC/soğutma,donanım,borsa
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
ee sonra ?

kırmızışarapp

80+ Silver
Yeni dolandırıcılık yöntemi bu. Kargoyu yolluyorsun. Alıcı bana şu geldi ürün nerde diyiyor. İade başlatıyor. Sana yollayıp parasını alıyor. Üründe onda kalıyor. İşte bu yüzden böyle kargolamaları videoya çekerek yapmak lazım :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum kulaklık kutusunun içine koymanda durumu etkiler. Dolap neden bunun içinde yolladın kendi kutusuyla yollamadın diye sorar sana .d

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Eren Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni dolandırıcılık yöntemi bu. Kargoyu yolluyorsun. Alıcı bana şu geldi ürün nerde diyiyor. İade başlatıyor. Sana yollayıp parasını alıyor. Üründe onda kalıyor. İşte bu yüzden böyle kargolamaları videoya çekerek yapmak lazım :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum kulaklık kutusunun içine koymanda durumu etkiler. Dolap neden bunun içinde yolladın kendi kutusuyla yollamadın diye sorar sana .d
dostum kendı kutusunada koydum kırılmasın dıye ekstra kulaklık kutusuna koydum alıcı ıade talebınde bulunmus attıgı resımde kulaklık kutusu duruyo ıcınde karton parçacıkları bile duruyo ama protein tozu var

2mApoo

80+ Silver
@123kral14 @EasyWinSniper
Siz yaptıysanız eğer söyleyin uzamasın bu konu :monkahmm::monkahmm:

kırmızışarapp

80+ Silver

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,443
İsim
Lokman Doğan
iadeyi kabul etmeyin siz eminseniz kendinizden hatta konuyu savcılığa bile taşıyın keşke video filan da çekseydiniz hani akargolar karışır anlarım da o kutudan başka ürün çıkması komik

2mApoo

80+ Silver
böyle bişey neden yapıyım ki alıcı ürün yanlış geldi dese her türlü bende patlar ama öyle bişey yapmadım yapmam da
Knk senden bahsetmemiştim. Şu iki şahıs bodyci olduğu için onlar yapmış olaiblir protein tozlarını seviyo elemanlar :D

Top Bottom