Neler Yeni

Dolap yanlış ürün alıcıya gitmiş

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,341
İsim
Oğuz Oğuz
Dolaptan işlemci sattım. Urunu once kendı kutusuna sonra kulaklık kutusuna koydum yolda bir şey olmasın diye. Ürün alıcıya ulasmıs kulaklık kutusu var ıcıne koydugum karton parçacıkları bıle duruyor. Saga sola ayrılmasın diye ama urunun ıcınden protein tozu cıkmıs.
İade kabul etmeyin. Eğer burada karşı taraf haklı ise suçlu kargo şirketi. Veya alıcı sizi dolandırmaya çalışıyor.

kırmızışarapp

80+ Silver
Bir sürü konunun altına sahibinden param güvende ve dolap ile ürün satılmıyacagi hakkında yorum yapmıştım geçmiş olsun yapacak bir şey yok eğer videon yoksa
Çok pahalı bir satış yapmayacağım sürece videoya almam. Fakat böyle bir ürünü de videoya almadan yapmamak lazım. Sizden görmüştüm bende. Uyarınız için teşekkürler. Belki bende dolandırılabilirdim bilmeseydim.

federalper

80+ Silver
Çok pahalı bir satış yapmayacağım sürece videoya almam. Fakat böyle bir ürünü de videoya almadan yapmamak lazım. Sizden görmüştüm bende. Uyarınız için teşekkürler. Belki bende dolandırılabilirdim bilmeseydim.
Rica ederim dediğim gibi böyle platformların hiçbiri güvenli değil gardrops olsun dolap olsun param güvende olsun.

kırmızışarapp

80+ Silver

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,277
İsim
Lokman Doğan
evet param güvende konusunda katılıyorum 20k lık laptop alacaktım 1k komisyon kesiyor o parayla gider elden alırım :D ayrıca aradım müşteri hizmetlerini koşulsuz şartsız 2 gün süreniz var iade etmek için dedi

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,599
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta

kırmızışarapp

80+ Silver
Valla elinde doğru ürünü koyduğuna dair kanıt yoksa geçmiş olsun dostum. Elinde video olsa dolandırıcılıktan ebesini ağlatırdın adamın...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu hikayede yanan işlemci modeli ne ? Pahalı bir şeyse üzüleyim bari.

emre6840

80+
Dolaptan işlemci sattım. Urunu once kendı kutusuna sonra kulaklık kutusuna koydum yolda bir şey olmasın diye. Ürün alıcıya ulasmıs kulaklık kutusu var ıcıne koydugum karton parçacıkları bıle duruyor. Saga sola ayrılmasın diye ama urunun ıcınden protein tozu cıkmıs.
itiraz edin iade talebine karşılık, birde dolap müşteri hizmetleri ile konuşun olayı anlatın böyle dolandırmaya çalışan çok olduğu için belki itirazınız kabul olur. kargolarken veya kutularken video veya fotoğraf olsaydı çok daha kolay olurdu işiniz. birde kargo takip kodu olmalı orada şahısın isim ve soyadı olmalı adresi filanda vardır. ürün pahalı bir şey ise polise şikayet edeceğinizi söyleyin yaşı küçükse korkabilir öter her şeyi

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bence alıcı kaynaklı bir sorun var. Siz paketlemenizi hatırlıyorsanız elbet bir yerlerde farklılık görürsünüz.

Eminzm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Muhammet Emin Yiğit
hocam var mı gelişme?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular