Neler Yeni

Dolap'ta ürün aldıktan sonra üründe sıkıntı çıkarsa süreç nasıl olur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Emil Breivik
Direksiyon seti bakıyorum (vitessiz) 1-2 haftadır ve Dolapta fiyatı çok uygun ilan buldum diğer ilanlara göre. Diğer ilanlar ortalama 8.000-9.000 TL gibi bir fiyattayken bu baktığım ilan 6.000 TL. Üstüne bir de dolapın kestiği komisyonla satan kişiye neredeyse 5200 TL falan kalıyor, o yüzden işkillendim biraz. Eğer aldıktan sonra üründe bir sıkıntı çıkarsa ben sorun yaşar mıyım? Yani satan adam şöyle bir şey diyebilir mi; Alan kişi ürünümü sağlamken bozdu gibisinden. Sonrasında bir sorun olur mu benim için?

Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Lütfü A
arızalı olabilecek parçalarını yorumlar kısmında sor kanıt kalabilmesi için.Satıcı puanına bakabilirsin. Dolap tarafsız karar veriyor sanırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Emil Breivik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arızalı olabilecek parçalarını yorumlar kısmında sor kanıt kalabilmesi için.Satıcı puanına bakabilirsin. Dolap tarafsız karar veriyor sanırım.

Hesap yeni gibi. Kullanıcı adı @dolap12314123142 tarzı garip bir isim ve hesapta sadece bu ilan var. Yorumun birinde sormuşlar sorunu var mı diye ama ben de sordum tekrar.

D3atlY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
mert doğan
Direksiyon seti bakıyorum (vitessiz) 1-2 haftadır ve Dolapta fiyatı çok uygun ilan buldum diğer ilanlara göre. Diğer ilanlar ortalama 8.000-9.000 TL gibi bir fiyattayken bu baktığım ilan 6.000 TL. Üstüne bir de dolapın kestiği komisyonla satan kişiye neredeyse 5200 TL falan kalıyor, o yüzden işkillendim biraz. Eğer aldıktan sonra üründe bir sıkıntı çıkarsa ben sorun yaşar mıyım? Yani satan adam şöyle bir şey diyebilir mi; Alan kişi ürünümü sağlamken bozdu gibisinden. Sonrasında bir sorun olur mu benim için?
Eline ulaştıktan sonra 1 gün içinde iade edebiliyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,065
Üyeler
164,609
Son üye
azizoe92
Top Bottom