Neler Yeni

Dolaptan ayakkabı alınır mı?

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Dostlar ayakkabımı yılbaşı gecesi ateş başında erittiğim için (nasıl oldu diye sormayın xd) ayakkabımın önü patladı ve yanık var kötü duruyor. Ayakkabı almam lazım ama her şey çok pahalı. Bende Nike Blazer Mid vardı işte 1600tl falan olması lazım. 1600tl'ye ben 1 aylık ev kiramı ödüyorum işte (ünide öğrenciyim). 400-500tl civarına ayakkabı arıyorum. Dolaptan buldum 2-3 tane. Almak mantıklı mı? Çakma almak istemiyorum.

r4NG3r

80+ Silver
git decathlondan 350 TL'ye al giy dostum ikinci el ayakkabı mı alınır iç çamaşırı felanda alırsın sen şimdi

Rulep

80+ Gold
sıkıntılı olma ihtimali yüksek dişini sık biraz daha koy üstüne git mağazadan al

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

r4NG3r

80+ Silver
hayır?

sadece soru sorduk. inan bu ekonomide giydiğim donu sana 100tl'ye aldırtır üstüne bi güzelde giydirip gezdirirdim. boş yapma agresif tavrını git başka yerde takın
elemana bak hem ayakkabı beğenmiyor hemde ikinci el ayakkabı alma dedim diye bana atarlanıyor :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

ikinci el al sen boşver.mantar olursun felan ama nike olsun boşver.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
elemana bak hem ayakkabı beğenmiyor hemde ikinci el ayakkabı alma dedim diye bana atarlanıyor :D

ikinci el al sen boşver.mantar olursun felan ama nike olsun boşver.
birader sorunun mu var? koskoca alınır mı diye başlık atmışım. alma mantar olur ayağın de geç. boş boş konuşup canımı sıkma benim. benim ne beğenip beğenmediğime de bi zahmet karışma. vurgulayım da hayatımda hiç 2. el kıyafet al sat yapmadım giymedim de. konuda buldum almak mantıklı mı diye de yazmışım. kafandaki o küçük beynini çalıştırıp okuduğunu anlasaydın keşke. bir de iç çamaşırı alırsın tarzındaki yazın ne kadar ***** birisi olduğunun kanıtı.

nike olsun boşver
nike olsun lan evet sen mi karar veriyorsun? yanmışsın bu konudan belli

cukumera21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Hasan Kaya
Dostlar ayakkabımı yılbaşı gecesi ateş başında erittiğim için (nasıl oldu diye sormayın xd) ayakkabımın önü patladı ve yanık var kötü duruyor. Ayakkabı almam lazım ama her şey çok pahalı. Bende Nike Blazer Mid vardı işte 1600tl falan olması lazım. 1600tl'ye ben 1 aylık ev kiramı ödüyorum işte (ünide öğrenciyim). 400-500tl civarına ayakkabı arıyorum. Dolaptan buldum 2-3 tane. Almak mantıklı mı? Çakma almak istemiyorum.
Bence alınmaz dolaptan, bazıları sahte satıyor. Trendyolda orjinal satıcıdan alın bence.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Bence alınmaz dolaptan, bazıları sahte satıyor. Trendyolda orjinal satıcıdan alın bence.
Sahte muhabbetleri de var onu akıl etmedim ben. Artık arayılda çalışır alırım kendime 2 tane. 1 hafta kaldı zaten finallerim bitiyor.

r4NG3r

80+ Silver
birader sorunun mu var? koskoca alınır mı diye başlık atmışım. alma mantar olur ayağın de geç. boş boş konuşup canımı sıkma benim. benim ne beğenip beğenmediğime de bi zahmet karışma. vurgulayım da hayatımda hiç 2. el kıyafet al sat yapmadım giymedim de. konuda buldum almak mantıklı mı diye de yazmışım. kafandaki o küçük beynini çalıştırıp okuduğunu anlasaydın keşke. bir de iç çamaşırı alırsın tarzındaki yazın ne kadar ***** birisi olduğunun kanıtı.

nike olsun lan evet sen mi karar veriyorsun? yanmışsın bu konudan belli
aynen yandım sen ikinci el ayakkabı alacaksın diye :D benimkileri satayım sana gel tamam üzülme

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
aynen yandım sen ikinci el ayakkabı alacaksın diye :D benimkileri satayım sana gel tamam üzülme
bunu mu yazabildin sadece? birader daha fazla yazma. adam akıllı sorduğum soruda ***** saçma şeyler yazıp sinirlerimi zıplattın. inan senin decahtlondan aldığın ayakkabılara ihtiyacım yok. nike blazer vardı ve onun yerine aynısından da almak istedim. yazdığım şeyi de yanlış anlayıp çarpıtıyorsun. ulan bir tane ayakkabımın olduğunu sana düşündürten şey ne? yanmışsın muhabbetini de yanlış anlamışsın. daha ne diyim sana her şeyi yanlış yorumluyorsun. daha da cevap vermeyecem sana decathlon boy

r4NG3r

80+ Silver
bunu mu yazabildin sadece? birader daha fazla yazma. adam akıllı sorduğum soruda ***** saçma şeyler yazıp sinirlerimi zıplattın. inan senin decahtlondan aldığın ayakkabılara ihtiyacım yok. nike blazer vardı ve onun yerine aynısından da almak istedim. yazdığım şeyi de yanlış anlayıp çarpıtıyorsun. ulan bir tane ayakkabımın olduğunu sana düşündürten şey ne? yanmışsın muhabbetini de yanlış anlamışsın. daha ne diyim sana her şeyi yanlış yorumluyorsun. daha da cevap vermeyecem sana decathlon boy
sen kafayı yemişsin bilader konuyu nerden nereye getirdin psikolojik sorunlarını bu şekilde yansıtıyorsun galiba.ulan alt tarafı bir ayakkabı ikinci el alma diye en basit ilk aklıma gelen örneği verdim decathlon diye neden bu kadar kafaya taktın anlamadım :D

2mApoo

80+ Silver
Bol mantarlı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,018,287
Üyeler