Neler Yeni

Dolaptan hazır sistem alacağım.

pyrex0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Kaan Çiflikoğlu
beyler dolaptan hazır sistem alıcam daha önce bu süreçten geçen falan varsa biraz bahsedebilir mi?

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,615
İsim
Mertcan Uysal
beyler dolaptan hazır sistem alıcam daha önce bu süreçten geçen falan varsa biraz bahsedebilir mi?
Dolaptan 500TL ve üzeri ürün satanları hiç anlamıyorum inanılmaz komisyon kesiyor cep telefonumu 4000TL'ye satacaktım elime 3566TL geçecekmiş elden sattım

Sistemin linki var mı?

pyrex0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Kaan Çiflikoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dolaptan 500TL ve üzeri ürün satanları hiç anlamıyorum inanılmaz komisyon kesiyor cep telefonumu 4000TL'ye satacaktım elime 3566TL geçecekmiş elden sattım

Sistemin linki var mı?
VOK SİSTEM hocam geçenlerde itopyaya düşen fazla para verdim evet ama bu paraya bulamadım dahada beklemek istemiyorum 33k ödedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistemin linki var mı?
linkte bu

Son düzenleme:

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,841
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

pyrex0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Kaan Çiflikoğlu
biraz pahalı değilmi hocam
pahalı farkındayım ama genel baktığımızda şuanki hazır sistemlere stok sınırlılar dışında ucuza yok

pahalı farkındayım ama genel baktığımızda şuanki hazır sistemlere stok sınırlılar dışında ucuza yok
stok sınırlılarıda alamıyorum bu fiyatta diğer modellere göre okey bi fiyat

32800 tam fiyat çok az işini geçtim istediğim özellikler bunlardı bu özellikteki indirimsiz sistemlerin fiyatıda böyle çünkü tam bilmiyorum piyasayı ama indirimsiz olarak uygun gibi

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Draq123

32800 tam fiyat çok az işini geçtim istediğim özellikler bunlardı bu özellikteki indirimsiz sistemlerin fiyatıda böyle çünkü tam bilmiyorum piyasayı ama indirimsiz olarak uygun gibi
Hocam ben bunun anakartı rami ve kasası upgrade ile 34 e satıyordum bana geleydin :)

pyrex0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Kaan Çiflikoğlu
Hocam ben bunun anakartı rami ve kasası upgrade ile 34 e satıyordum bana geleydin :)
Hocam ben alırken baktığımda onu gördüm sadece sağlık olsun artık kendim upgrade atıcam artık kafamda şekillendirdim biraz

Hocam ben alırken baktığımda onu gördüm sadece sağlık olsun artık kendim upgrade atıcam artık kafamda şekillendirdim biraz
Bide sistemi almadan önce bi 4-5 kere konu açtım sistem önerisi vs diye ama sağlık olsun

Son düzenleme:
Top Bottom