Dolaptan 500TL ve üzeri ürün satanları hiç anlamıyorum inanılmaz komisyon kesiyor cep telefonumu 4000TL'ye satacaktım elime 3566TL geçecekmiş elden sattımbeyler dolaptan hazır sistem alıcam daha önce bu süreçten geçen falan varsa biraz bahsedebilir mi?
VOK SİSTEM hocam geçenlerde itopyaya düşen fazla para verdim evet ama bu paraya bulamadım dahada beklemek istemiyorum 33k ödedimDolaptan 500TL ve üzeri ürün satanları hiç anlamıyorum inanılmaz komisyon kesiyor cep telefonumu 4000TL'ye satacaktım elime 3566TL geçecekmiş elden sattım
Sistemin linki var mı?
Dolaptan 500TL ve üzeri ürün satanları hiç anlamıyorum inanılmaz komisyon kesiyor cep telefonumu 4000TL'ye satacaktım elime 3566TL geçecekmiş elden sattım
Sistemin linki var mı?
biraz pahalı değilmi hocamVOK SİSTEM hocam geçenlerde itopyaya düşen fazla para verdim evet ama bu paraya bulamadım dahada beklemek istemiyorum 33k ödedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
linkte buÄ°kinci El Kıyafet Online AlıÅveriÅ Sitesi & Dolap.com
Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da.dolap.com
pahalı farkındayım ama genel baktığımızda şuanki hazır sistemlere stok sınırlılar dışında ucuza yokbiraz pahalı değilmi hocam
stok sınırlılarıda alamıyorum bu fiyatta diğer modellere göre okey bi fiyatpahalı farkındayım ama genel baktığımızda şuanki hazır sistemlere stok sınırlılar dışında ucuza yok
32800 tam fiyat çok az işini geçtim istediğim özellikler bunlardı bu özellikteki indirimsiz sistemlerin fiyatıda böyle çünkü tam bilmiyorum piyasayı ama indirimsiz olarak uygun gibipahalı farkındayım ama genel baktığımızda şuanki hazır sistemlere stok sınırlılar dışında ucuza yok
stok sınırlılarıda alamıyorum bu fiyatta diğer modellere göre okey bi fiyat
katılıyorum bencedebaba o kadar para vercen madem gidip elden alsana 5 10 fps fazla alcam diye riske girmeye hic gerek yok.
Hocam ben bunun anakartı rami ve kasası upgrade ile 34 e satıyordum bana geleydinpahalı farkındayım ama genel baktığımızda şuanki hazır sistemlere stok sınırlılar dışında ucuza yok
stok sınırlılarıda alamıyorum bu fiyatta diğer modellere göre okey bi fiyat
32800 tam fiyat çok az işini geçtim istediğim özellikler bunlardı bu özellikteki indirimsiz sistemlerin fiyatıda böyle çünkü tam bilmiyorum piyasayı ama indirimsiz olarak uygun gibi
Hocam ben alırken baktığımda onu gördüm sadece sağlık olsun artık kendim upgrade atıcam artık kafamda şekillendirdim birazHocam ben bunun anakartı rami ve kasası upgrade ile 34 e satıyordum bana geleydin
Bide sistemi almadan önce bi 4-5 kere konu açtım sistem önerisi vs diye ama sağlık olsunHocam ben alırken baktığımda onu gördüm sadece sağlık olsun artık kendim upgrade atıcam artık kafamda şekillendirdim biraz