hiç gelmiyor hocam kafam karıştı arda gerçek olmayabilir miArda ekipmanların tanrisidir
Yok yok gerçekhiç gelmiyor hocam kafam karıştı arda gerçek olmayabilir mi
hocam ben bişey yapamam sizle satıcı arasındaki bir durum. sizin pc'de sorun olabilir. tavsiyem klavyenin switchlerinde veya başka yerinde sıkıntı yoksa kullanmaya devam etmeniz.@ardaaaq hocam yardımınız lazım
Switchlerini nasıl kontrol edebilirim hocam nelere dikkat edeyimhocam ben bişey yapamam sizle satıcı arasındaki bir durum. sizin pc'de sorun olabilir. tavsiyem klavyenin switchlerinde veya başka yerinde sıkıntı yoksa kullanmaya devam etmeniz.
basmama, çift basma, geç algılama, aynı anda birkaç tuşa basınca fonksiyon kaybı, fiziksel olarak pbt'lerde, yay mekanizmasında, keycapslerde, ledlerde sorun vs. bunlar yoksa kullanmaya devam edebilirsin. armory crate veya yazılımsal sorunlar hakkında yardım edemem çünkü bende anlamıyorum onun için yazılım bölümüne konu açSwitchlerini nasıl kontrol edebilirim hocam nelere dikkat edeyim
Peki hocam yapacak bi şry yok galiba 1k girdi bana teşekkür ederim ilginiz için iyi günlerbasmama, çift basma, geç algılama, aynı anda birkaç tuşa basınca fonksiyon kaybı, fiziksel olarak pbt'lerde, yay mekanizmasında, keycapslerde, ledlerde sorun vs. bunlar yoksa kullanmaya devam edebilirsin. armory crate veya yazılımsal sorunlar hakkında yardım edemem çünkü bende anlamıyorum onun için yazılım bölümüne konu aç
knk sana param güvendeyle al demiştik. dolap müşteri hizmetleriyle iletişime geçPeki hocam yapacak bi şry yok galiba 1k girdi bana teşekkür ederim ilginiz için iyi günler
Satıcı sahibinden alışverişi kabul etmedi hocam oradan başım yandı falan dedi mecbur dolaptan satın aldım. Klavye de sorun yok gibi yazı falan yazılıyorknk sana param güvendeyle al demiştik. dolap müşteri hizmetleriyle iletişime geç
software kaynaklı olabilir. kaç liralik klavyeyi 1000tl'ye almışsın bence klavyenin kendisinde sorun yoksa kullanmaya devam et. belki yaşadığın sorununda çözümü vardır yazılım hakkında bilgisi olan kişilere sorarsan daha iyi yardımcı olurlar @marilyn @HmzaYSatıcı sahibinden alışverişi kabul etmedi hocam oradan başım yandı falan dedi mecbur dolaptan satın aldım. Klavye de sorun yok gibi yazı falan yazılıyorama kendi kendine makro açılıp rbg ayarları yapılmıyor uygulamaya bir kere giriş yapabildim onda da sorun çıktı ilkte cihazı tanımadı sonra istediğim rbg ayarını yapamadım. Uygulaması kullanırım desem kendi kendine makro açılıyor kapatıyorum yine açılıyor falan delirdim
Klavye temiz gibi hocam sadece bilek desteği eksik. Ben de yazılım kaynaklı olduğunu düşünüyorum umarım hal olur. tekrardan teşekkür ederim
En ucuz 1.6-2k bandındaydı hocamÇokta ucuz almamış aslında