Ben niye satacağım? 6.5'tan almışım benim umurumda değil. Aldığım seviyeye düşmesi de şu anlık mümkün değil gibi o yüzden kafam rahat ancak senin bir değişiklik yok değişine laf attım. Ayrıca TL'de duranların döviz karşısında ki zararları karşılanacak denildi ve millet TL'ye geçiyor düşüşün sebebi bu.
Dolar konusu açmazdım normalde ama şuanda büyük düşüş var dolarda.
10 dakika içinde %7'lik değer kaybı yaşadı dolar.
Alıntıyı görüntüle
Umarız daha çok düşer.
Anlık olarak takip etmek isteyen varsa:
Sitesine bakabilir.Canlı Dolar Kuru Ne Kadar? Güncel Dolar/TL Alış Satış Fiyatı ve Dolar TL Hesaplama - Doviz.com
1 Dolar (USD) bugün ne kadar? 1 dolar Serbest piyasa ve bankaların en güncel, anlık Amerikan Doları kuru alış satış fiyatları, dolar hesaplama, çevirici ve dolar haberleri Doviz.com’da.kur.doviz.com
Erdoğan'ın konuşmasından dolayı düştü muhtemelen.Dolar konusu açmazdım normalde ama şuanda büyük düşüş var dolarda.
10 dakika içinde %7'lik değer kaybı yaşadı dolar.
Alıntıyı görüntüle
Umarız daha çok düşer.
Anlık olarak takip etmek isteyen varsa:
Sitesine bakabilir.Canlı Dolar Kuru Ne Kadar? Güncel Dolar/TL Alış Satış Fiyatı ve Dolar TL Hesaplama - Doviz.com
1 Dolar (USD) bugün ne kadar? 1 dolar Serbest piyasa ve bankaların en güncel, anlık Amerikan Doları kuru alış satış fiyatları, dolar hesaplama, çevirici ve dolar haberleri Doviz.com’da.kur.doviz.com
Din kullanılarak işlenen bu mantık dışı politika olduğu sürece bu yaşanan anlık değer kazanımından başka bir şey değil.
Ne dedi özet geçer misin lütfen ?Erdoğan'ın konuşmasından dolayı düştü muhtemelen.
Dolar düşürme hilesi apk nasıl indirilir anlattıNe dedi özet geçer misin lütfen ?
şuan 14.89 noluyor ya dolaylı faiz falan mı arttırıldı acaba bir anda 4 lira düşecek kadar iyi bir ekonomimiz yok bizimDolar çok garip ilerliyor şu an yanlış görmüyorsam 15.30 TL. Borsalar sürekli farklı rakamlar gösteriyor anlamış değilim.
Tüyü bitmemiş merkür halkıNe dedi özet geçer misin lütfen ?
6 TL düştü 12.60 gördü.şuan 14.89 noluyor ya dolaylı faiz falan mı arttırıldı acaba bir anda 4 lira düşecek kadar iyi bir ekonomimiz yok bizim