Neler Yeni

DOLAR 15.20TL! (Devamı Gelirmi?)

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
İsmail Söylemiş
Merkez bankası müdahale etti büyük ihtimal ciddi bir dolar sattılar piyasaya kesin bukadar anlık düşüş olması bunu gösteriyor

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Benim ekonomi bilgisi olur gibi:
Erdoğanın bir bildiği varmış demekki reform tarzı bir şey yaptı sanırım dolar 15TL'Ye düştü Afferim RTE gözümden gidiyordun kurtardın helal be ab düşünceleriniz neler beyler? 18TL den 15TL ye düşüş 3TL fark büyük yani İnşallah devamının gelmesi dileği ile. (@Kormts aga sen zarar etme şansım yok diyordun dolar 3TL düştü nası bi bahtsızlık gelmiş :D)
Afferim RTE :trpeepo::peepokalp:

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,174
İsim
Diyarhan
Aferim rte mi? 15 çok mu güzel sizce?

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,100
İsim
Cicikuş
Aferim rte mi? 15 çok mu güzel sizce?
adam reform yaptı sanırsam düşüşün devamı gelirse iyi. gelmezseee yuuu erdoğan derim gene yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardeş konuya boş boş gülücük emojisi atmasanızmı atınca bir şey olmuyor söyle ne söyleyeceğini yazarak
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Harboss usta gülücük yerine ne diyeceksen yazsana? sorum var ayrıca M.B Tüm rezervini sattımı reform mu yapıldı adam akıllı bir cevap verin bazılarının bilgisi yok benim gibi boş mesaj atmadan söyleyin ne diyecekseniz? mantıklı bir açıklama yapın albayrak falan troll yapmayın lütfen rica ediyorum.

Son düzenleme:

Akhun57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Batuhan
Sabah yine 18 görünce sövmeye başlarsınız bu millet akıllanmaz balık hafızalı 5 tl den 18 olmuş 3 kuruş inmiş vurgun yapıyorlar adam gelmiş aferin diyor bazen diyorum Türkiyede yaşamasam hak ediyor bu millet

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,924
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
1 saatte iyi düştü valla nasıl olduysa

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,100
İsim
Cicikuş
Sabah yine 18 görünce sövmeye başlarsınız bu millet akıllanmaz balık hafızalı 5 TL den 18 olmuş 3 kuruş inmiş vurgun yapıyorlar adam gelmiş aferin diyor bazen diyorum Türkiyede yaşamasam hak ediyor bu millet
1 saatte iyi düştü valla nasıl olduysa
ulan bir kişide bilmeyip boş mesaj atıyor ona sinir oluyorum. ARKADAŞ NİYE DÜŞÜYOR BU BANA ONU SÖYLEYİN

Green MAN

80+ Bronze
İnşallah bu düşüşün devamı gelir. Eğer devamı gelirse bir bildiği varmış harbiden derim yani. Çünkü bir yandan faizide bayağı düşürdü bunu takdir ediyorum.

Top Bottom