MutsuzSeker
80+
sdasdasdasdliaşsd o adam mı mutsuz uyuyacak cidden ?Özgür Demirtaş mutsuz uyuyacak.
sdasdasdasdliaşsd o adam mı mutsuz uyuyacak cidden ?Özgür Demirtaş mutsuz uyuyacak.
kanka polemik başlatma boş ver fan boy çok varÖzgür Demirtaş mutsuz uyuyacak.
Twiterden atıp tutmak kolay. Ben hiç göreve talip olduğunu görmedim bilen varsa yazsın. O kadar yorumlamak kolay geçin işin başına görelim.Özgür Demirtaş mutsuz uyuyacak.
Eskisi gibi tarafsız yorum yapmıyor. Bence ekonomist dediğin tarafsız olmalı çünkü ekonomi siyaset üstü bir şey.Twiterden atıp tutmak kolay. Ben hiç göreve talip olduğunu görmedim bilen varsa yazsın. O kadar yorumlamak kolay geçin işin başına görelim.
ya gittik 500 eoura aldık eoura dustu 16 ya bunlar kara gara dusunuyor ama umutun ekmegide fakirdiraga dalga geçiyorsun?
LA DOLAR 12.50TL HAYIIRDIIIRbaşlığı 1 TL azaltsak mı? dolar 14,20
olm ben gram anlamam size soruyorm hayırdır erdoğan ülkeyimi sattı ne oldu böyle düşüyor fiyatlar bi şey söyle ekonomi öğren rica edicem diyorsun bilgi istiyoruz söylemiyorsun söyle niye böyle dişüyor şu anda 12.50TLBerat Albayrak v2 misin sen hocam biraz ekonomi öğren rica edicem.
12tl den bozuyor şuan banka.Arkadaşlar ABD borsasından görüntü atıp TL 12,50 den işlem görüyor diyenler var. Doğrumudur biri bilgilendirebilirmi?
Okuyunca içim yandı.Sebebini merak edeneler için buyurunuz. Yalnız linke girip sonuna kadar bir okuyun derim yazı tek o değil çünkü.
Yazdığını anladıysan bizede anlatır mısın.Sebebini merak edeneler için buyurunuz. Yalnız linke girip sonuna kadar bir okuyun derim yazı tek o değil çünkü.