biz bu zamanlardan geldik 1.7 olduğu zamanlar şimdi ne lan bu iliğimize kadar tüketiyorlar küfür edecem forumda ceza alıcam diye korkuyorum
Pek bir umudum yok ama dolar yine birileri parasını dolara çevirince dolar 17-18 e dayanacak daha sonra tekrardan bozdurdukları zaman düşecek birilerinin parası artacak benim cahil halkım da reisin dolara tokadı diye davul zurnayla kutlayacakçok moralim bozuk çok ağlasam ne fayda sinirlensem ne fayda
Kısa Süreli birilerini bilerek zengin etmek için fiyat arttı diyorsunuzPek bir umudum yok ama dolar yine birileri parasını dolara çevirince dolar 17-18 e dayanacak daha sonra tekrardan bozdurdukları zaman düşecek birilerinin parası artacak benim cahil halkım da reisin dolara tokadı diye davul zurnayla kutlayacak
Evet ben öyle düşünüyorum aynı doların 18 olup 11 e düşmesi gibi geçenlerde BAE ye gidilmesinin de tesadüf olduğunu düşünmüyorumKısa Süreli birilerini bilerek zengin etmek için fiyat arttı diyorsunuz
tuhaf mı?dolar endeksi bile değer kaybederken bu dolar saat 09.00 açılışından beri TL"NİN değer kazanması gerekirken yükselmesi çok tuhaf
Amerikan Dolar Endeksi
103,828 -0,372 -0,36%
Alıntıyı görüntüle
Dolar istedikleri tepe değere ulaşana kadar sürereyer sizin dediğiniz şekilde ilerliyorsa ne kadar sürer bu süreç
Bu kukla işte tam Erdoğanın istediği gibi sadece halka göstermek için görevini sonlandırırlar