Neler Yeni

🔥 DOLAR 20.18 ₺ GÖRDÜ! REKOR KIRDI! 🔥

Ben de saygı duyuyorum görüşlerinize. Anladığım kadarıyla sizin demek istefiğiniz; oylar kk'ye kaysın diye oğan kendini bile isteye ateşe attı. Doğru mu anladım?
sinan oğanın zaten seçilme şansı yoktu. uzun dönem siyaset hayatında da olmayacak bence. meselenin baştakinden kurtulmak olduğunu düşünüyorum. milli beka sorunu oluşmaya başladı çünkü. 5 yıl kk gelir yönetir sonra diğerleri. Değişimden korkmamak lazım değişim her zaman iyidir. Ve hatta benim görüşüme göre seçilen her hükümet ülkeyi maksimum 2 dönem yönetmelidir.

Sene sonu 24-25 bandını aşacaktır. Reisimizin 2023 seçim vaadinde 2023 senesi dolar kurunu ortalama olarak 21 vaat etmişlerdi.

2023 açılış: 18
2023 Mayıs: 20
2023 sonu: tahmini 24 filan olacaktır.

Para yatıyor başka açıklaması yok.
Sinan oğanın siyasi kariyerine baktığımız zaman rüşvetle satın alınabilecek biri olduğunu düşünmüyorum. Ama olmaz dediğimiz her şey bu zamana kadar olduğu için kuşkuyla da yaklaşmakta fayda var.

sinan oğanın zaten seçilme şansı yoktu. uzun dönem siyaset hayatında da olmayacak bence. meselenin baştakinden kurtulmak olduğunu düşünüyorum. milli beka sorunu oluşmaya başladı çünkü. 5 yıl kk gelir yönetir sonra diğerleri. Değişimden korkmamak lazım değişim her zaman iyidir. Ve hatta benim görüşüme göre seçilen her hükümet ülkeyi maksimum 2 dönem yönetmelidir.
Zaten kanunlar bu yönde. Bir kişi 2 dönem seçilebilir.

o cumhuriyet dönemindeydi. Kuruluş ayarlarına dönülmediği sürece bu böyle gider.
Kanunlar hala aynı. Sadece sistem değişikliğine dayanarak rte aday oldu. Aslında yaptığı kanunlara aykırı

Kanunlar hala aynı. Sadece sistem değişikliğine dayanarak rte aday oldu. Aslında yaptığı kanunlara aykırı
Kanunlara aykırı o kadar çok şey var ki. 1 tanesi var ama. Onun attığı tüm imzaları geçersiz sayacak ve tek hamlede herşeyi iptal edebilecek. Onu da arkadaşlar bulsunlar :) Çok detaya girmeyim.

ben şöyle düşünuyorum chpyi desteklesem kk yi sevmeyenler gidip apk ya atacaklardı en iyisi apk yi destekleyip en azından ordaki oyaları yönlendirmişde olabilir gibi apk nin teklifi ise bana göre bahçelinin ayarı bozulduğu için yakın zamanda yol verip mehepe başkanlığını teklif ettiler diye düşünuyorum

Hakkımızda hayırlısı olsun ve insanımız hak ettiği şartlarda hak ettiği hayat koşullarında yaşasın istiyoruz. Kaderimizi yine halk belirleyecek. Biz ne desek boş. Keyifli forumlar herkese.

Bankada döviz hesabımda 1k dolar var bunu bankadan fiziki olarak çekebilir miyim yoksa tl çevirip mi çekebilirim sadece

Geri