ijustfaruk
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
30 değil 60-90 vardır İstanbul depremi olursa büyük deprem olacak diyorlar hiç bir zaman düzelmez çünkü Türkiye'nin ekonomisi İstanbula bağlı maalesef.Şuan ülkeyi kim yönetirse yönetsin, iktidar değişsin inanın bu zürriyetsizlerin pisliğini 30 yılda toparlayamazlar
kkm eyt memur zamları bu ülkeye yapılmış en büyük vatan hainliğidir kesinlikle katılmıyorum eytyide kkm yide sürdüm geçtim bir an önce iptal edilmesi gerekli hepsinin mehmet şimşek yakında istifa ederse şaşırmamBu arada hazineye yük sadece kkm den gelmiyor. Yeni memur atamaları emeklilikte yaşa takılanlar vs.. bir çok sebepten zaten hazinenin yükü kat kat arttı ama en büyük yük kkm'den geliyor. Üstelik cari açık mevcutken piyasadaki TL artıyor az olan döviz dahada azalıyor bu da enflasyona sebep oluyor.
Bunun için önce yönetimin harekete geçmesi gerekiyor. Ülkenin her kaynağının yandaşlara özel çıkarılan kanunlarla sülük gibi kanı emildiği ve üreticinin bile isteye devlet(hükümet) eliyle batırıldığı bir ülkede değil tek yürek olmayı 83 milyon kovan bilinciyle hareket etsek de bir şey değişmez. İş yine bizde bitiyordu ancak son seçimde yine topu iktidara attı zeki milletimiz. Tabi umut kesilmez ama artık o umudun yalnızca kırıntıları kalmış durumdahocam böyle diyerek bir yere varamazsınız şuan tek yürek olup ekonomini kalkınması için üretimsel ekonomiye dönmemiz gerek yoksa gerçekten batıcaz türkiye diye bir devlet kalmıcak
Adının hakkını veren bir kullanıcı dahanankörler nankör dolarla mı maaş alıyorsunuz
ben hep 50tl benzin alıyorum usta
ben Sayın Cumhur başkanımıza güveniyorum dolar düşsede maaşlara zam kesin gelecektir, benim içim rahat o yüzdenCumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: "OVP projeksiyonlarına göre dolar kurunun ortalama olarak 2023'te 23,9, 2024'te 36,8, 2025'te 43,9, 2026'da 47,8 olması bekleniyor."
Alıntıyı görüntüle
arkadaşlar ben demiyorum bu diyor bu nasıl orta vadeli plan dolar düşsün diye plan yapılır bunlar doları uçuruyor şaka mı ?
şahsi düşüncem:
Alıntıyı görüntüle
harbi şizofren çıktıAdının hakkını veren bir kullanıcı daha
ah be olum o iş öyle değil beben Sayın Cumhur başkanımıza güveniyorum dolar düşsede maaşlara zam kesin gelecektir, benim içim rahat o yüzden
her şeye ragmen seçimi kazandı artık bende savunuyorum hahahahaAdının hakkını veren bir kullanıcı daha