Kin ve nefreti yüzünden imanı gidecek haberi yok.Sözlerine dikkat etmeni isterim şirk koşuyorsun çünkü, her günah affedilir fakat şirk sıkıntılı haberin olsun, imanın giderse cehennemden asla çıkamazsın
Kin ve nefreti yüzünden imanı gidecek haberi yok.Sözlerine dikkat etmeni isterim şirk koşuyorsun çünkü, her günah affedilir fakat şirk sıkıntılı haberin olsun, imanın giderse cehennemden asla çıkamazsın
Ben zannetmiyorum, bu zamana kadarki yazılarından farklı bir din mensubu gibi anladım. Tabikide özgürdür. Kendi inancına göre konuşmaktada özgürdür.Olabilir saygı duyarım ama Müslüman ise farkına varsın.
KK yada "Tüm seçimleri Kaybeden Adam" desek yeridir o zaman.Alo uyan, sadece halk TV izleme böyle de bir gerçek var. Mülteci, Suriyeli muhabbeti edeceksin de onu bunu bilmem veriler bu yönde.
Dostum.Alo uyan, sadece halk TV izleme böyle de bir gerçek var. Mülteci, Suriyeli muhabbeti edeceksin de onu bunu bilmem veriler bu yönde.
Hiçbir şey ifade etmiyor dedi küçük adamDostum.
2014 Muhalefet: 19545768 19.5 Milyon oy
2018 Muhalefet: 23638849 23.6 Milyon oy
2023 Muhalefet: 25504552 - 25.5 Milyon oy
Kısaca ALO UYAN ATTIĞIN ŞEY hiçbir şey ifade etmiyor
Her ne olursa olsun dedeye sahip çıkalım (!)KK yada "Tüm seçimleri Kaybeden Adam" desek yeridir o zaman.![]()
![]()
Yanlış bilgi oldu pardon. "CHP deki tüm seçimleri kazanan ama ülkedeki tüm seçimleri kaybeden adam" demek daha doğru olur.
Saçma sapan konuşmayın. Ergen muhabbetlerinize yüce Allah'ı dahil etmeyin saygılı olun!Dış güç Allah
:/ Sen o attığın SS ile övünmeye devam et. İki tarafta 2014 den beri aynı miktarda oy devşirmiş. Dediğin bir şey ifade etmiyor.Hiçbir şey ifade etmiyor dedi küçük adam![]()
Artık istifa etmesi lazım yaKK yada "Tüm seçimleri Kaybeden Adam" desek yeridir o zaman.![]()
Yanlış bilgi oldu pardon. "CHP deki tüm seçimleri kazanan ama ülkedeki tüm seçimleri kaybeden adam" demek daha doğru olur.