Neler Yeni

🔥 DOLAR 21.22 ₺ 🔴 YANIYOR! 🔥

Sizce bu yıl dolar ne kadar zirve yapar?

• 20 ₺ - 23 ₺

Oylar: 48 7.5%
  • 23 ₺ - 26 ₺

Oylar: 157 24.5%
  • 26 ₺ - 30 ₺

Oylar: 437 68.1%

• Oy kullanan toplam üye
    642
Status
Bu konu kilitlenmiştir.

mavibere

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Mehmet
Türk milleti yukarıda yazdığınız şeylerle kıyaslanmayacak kadar yükseķ değerlerini,duruşunu dün mubarek ecdadımız göstediği gibi bugünde yine bu aziz millet göstermiştir ve evelAllah gösterecektir.
Bunları Arifler bilir.Gafiller bilmez.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Selim
Uçuyoruuuuuuuz amariga bizi gisganiyo WUHHHHUUUUUUUUUUUUU:kedi::blobdance::peped:

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Ömer Keskin
Kapıları pencereleri açıcağız, ab'nin vatandaşı 1 ayda yediği balık miktarını 1 yılda yiyoruz, onların karnı epey tok iken bizde karnımız guruldaya guruldaya, boş buzdolabı ile 2 kilo kıymaya 3k vermeye gidicez
Bugünler geçici dert etmeyin RTE başkomutanımız hepsine haddini bildirecek. İstersek Avrupayı yerle bir ederiz mültecilere kapıları açarsak bizden köpek gibi korkuyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni akit okuyor ise ve atv izliyor ise normal.
A haber izliyorum bilemedin.

yasssofe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
yusuf bolat
Biri gider, biri gelir hep aynı terhaneler. Değil Mehmet Şimşek dünyanın en iyi ekonomisti Türkiye'nin başına gelse pimi çekilmiş bombayı eline almış olur. Kimse bu hükümetin pisliğini düzeltemez. Şimdiden Allah daha da yardımcımız olsun. Çok kötü günler geliyor. Ve görüceksiniz! Gene gelip milletten dilenecekler. "Yastığınızın altındakilerini getirin" ama cahil gene cahil...

Ayrıca Abdullah Hacıgül'ün de dediği gibi "Bir şeyler alın" beyler çünkü tünelin ucu görünmüyor şuan.

Alıntıyı görüntüle
Yakında degilde yılın sonuna dogru düşüş yapmaya başlıyacak belki 8 tle ye kadar

121709

80+ Silver

yasssofe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
yusuf bolat
Dolar 50 olur sen hala düşer diyorsun ğafpxjehHwvva
Tamam görürüz zaman gösterecek bize ama çok çok artsada 30 u ya geçer ya geçmez ama yılın sonuna dogru düşüş başlıyacak bide böyle bişey var avrupa artık rus gazını türkiye aracılıgıyla alacak dolarla iş yaparlarsa dolar düşer euro ile yaparlarsa euro

121709

80+ Silver
Tamam görürüz zaman gösterecek bize ama çok çok artsada 30 u ya geçer ya geçmez ama yılın sonuna dogru düşüş başlıyacak bide böyle bişey var avrupa artık rus gazını türkiye aracılıgıyla alacak dolarla iş yaparlarsa dolar düşer euro ile yaparlarsa euro
Evde tüp mü çekiyorsunuz bilmiyorum ama dolar şahlanacak..

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Ömer Keskin
Bunu anlamıyorlar işte Reis büyük düşünüyor. Avrupa kıskacımıza girdi şimdi onlar düşünsün. Artık Türkiye’nin yükselişini izleyeceğiz.

yasssofe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
yusuf bolat
Evde tüp mü çekiyorsunuz bilmiyorum ama dolar şahlanacak..
Knk neden biz iyi bir şekilde tartışamıyoruzki bu benim görüşüm senin görüşün farklı olababilir saygı duyarmı belki sen dogrusun ben yanlışım belki aksine biz saygılı iyo bir şekilde tartışmamız lazım şuandada siz gazı ücretsiz almadınızmı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,404
Üyeler
165,183
Son üye
Kıtırkratos
Top Bottom