Bir yere geçilmiyor, orada kalıcaz.ordan nereye geçiliyo ki
Bir yere geçilmiyor, orada kalıcaz.ordan nereye geçiliyo ki
Bu tipler şüphesiz uygun fiyatlı sistem gelsin diye gece gündüz yazanlar ama hiç düşünmüyorlar ben bunu normal fiyatıyla niye alamıyorum diyeYok yine farketmezler bu halkın cahilliği hafife almayın bence
Düşünemiyorlar çünkü.Bu tipler şüphesiz uygun fiyatlı sistem gelsin diye gece gündüz yazanlar ama hiç düşünmüyorlar ben bunu normal fiyatıyla niye alamıyorum diye
istediği kadar kaybetsin , hadi zenginler kurulu düzen kötüde olsa bozulmasın diyor anlarım ama fakir kesim zaten yokoldu eskiden asgari ücretin yarısı kiraya giderdi şimdi asgari ücret kiraya yetmiyor bu adamlar hala aynı zihniyette devam ediyor bende bunu anlamıyorum her şey zamlanıyor her şey kötüye gidiyor nasıl farkına varamıyorsunuz12 seçim kaybetmiş adayı tekrardan aday gösterip sonra kaybedince beni atıp ½60 ı aptaldır halkın dersiniz an
-aziz nesin
Erdoğan verenler sorgulamazlar yakında ağlayacaklar zaten niye böyle oldu diyeBu tipler şüphesiz uygun fiyatlı sistem gelsin diye gece gündüz yazanlar ama hiç düşünmüyorlar ben bunu normal fiyatıyla niye alamıyorum diye
ya yok bunlardan hiç bişi olmaz görmediğe varlığa inanıp tapanlara 2 köprü dik gözü görsün peygamber diye sana taparlar bunun yaptığıda aynısı başka bişi yokçok doğru söylemiş ama, orta asyada ki türkler gayet zeki, biz göç ederken beyimizi orta asyada bırakıp göç etmişiz demekki..
12 seçim kaybetmesinin nedeni 12 seçimdir aynı beceriksiz adama veren düşünmeyen halk olduğu için halka o kelime denir.12 seçim kaybetmiş adayı tekrardan aday gösterip sonra kaybedince beni atıp ½60 ı aptaldır halkın dersiniz an
-aziz nesin
Onların doları var bizim allahımız yokOnların doları varsa bizimde Allah’ımız var. Alayına RTE !.
Her şeyi konuşamassın .Senin gibiler bilir mi bilmem ama kimse milli ve manevi değerlere dil uzatamaz.Şimdi yürüüBoş yapma birader forum burası elbette konuşacağınız ona da mı karşısınız hayırdır ? İnşallah dolar 50 olurda internetin parasını ödeyemezsin
Onların doları varsa bizimde Allah’ımız var. Alayına RTE !.
Reis kabineyi değiştirdi Dıjişleri bakanlığına Hakan Fidan geldi şimdi görün etkiyi.Onların doları var bizim allahımız yok
Görürüz dolar 50tl olunca etkiyi.Reis kabineyi değiştirdi Dıjişleri bakanlığına Hakan Fidan geldi şimdi görün etkiyi.