la olum şu seçimden beridir halka mı laf söyleyeyim başarısız muhalefete mi laf söyleyeyim yemin ederim depresyona girdim artık aklım almıyor 20 senedir ülkenin başında 3 5 bişi yapmış ülkede anca 20 yılda yaptığı bütün yolların parasını bizden almasına rağmen hala geçerken para ödüyoruz bunu anlatınca fetöcü hain ilan ediliyorum ulan ben pc alıcam diye ekonomist oldum sanayide anam ağladı anca alabildim bir pc bu ülkede cidden birşeye sahip olmak çok zor ama anlamıyorum hala millet memnunsa ne anlatsam boş kanka kader diyip geçiyorum kendime bakıyorum artık şu üni sınavıda geçsin de eğer kazanamazsam almanyada akrabağlar var sığınma talebinde bulunucam gidicem bu ülkeden her şey müstehak ** ülkesine
keşke şöyle 50 falan olsa da kolay hesaplasak bari belki sanayide hergün anası ağlayıp ay sonunu nasıl getireceğini düşünen adam ipliği bile yurt dışından gelen götündeki donu bile 234897234987234978 lira olunca uyanır belki çok sanmıyorum ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
akpli arkadaşlar merak ediyorum cidden seçim günü kazandığınızda kutlama yaptınız neyi kutladınız hiç mi zam haberleri gelince canınız sıkılmıyor hiçmi afganlar ülkemizdeki insanları taciz ederken canınız acımıyor suriyeliler hırsızlık yaparken canınız acımıyo himi siz sigorta öderken mülteci sınıfındaki insanlar beleş hastaneyi kullanabiliyorken veya beleş turkcell hattı kullanıyorken canınız sıkılmıyor çok merak ediyorum ?