Ellsy
80+ Bronze
30.31 olmuş yalan söyleme kskfmskfnsmxHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH Alıntıyı görüntüle
30.31 olmuş yalan söyleme kskfmskfnsmxHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH Alıntıyı görüntüle
KJAZXVBZXBVKJZXBKVJZKXBV30.31 olmuş yalan söyleme kskfmskfnsmx
ben hisse alıcam, nakit durmasından iyidirAga para da yok ki yatırım yapak, aslında bir yıl çalışıp para biriktirip en basitinden ticaret veya daha zekice bir plan yapıp para ile para kazanmanın yolunu bulmak gerek. Sürekli bunu düşünüyorum ama şimdilik aklıma mevduattan veya kur korumadan başka bir şey gelmiyor.
Kendim kazandığım bir para yok ki olsa şu fırsatları kaçırmazdımAga para da yok ki yatırım yapak, aslında bir yıl çalışıp para biriktirip en basitinden ticaret veya daha zekice bir plan yapıp para ile para kazanmanın yolunu bulmak gerek. Sürekli bunu düşünüyorum ama şimdilik aklıma mevduattan veya kur korumadan başka bir şey gelmiyor.
Nası 27
Bu arada zaten bu yil dolar düşmeyecek en fazla sabit tutarlar seneye dolar düşer anca oda mb para dolduruyor vergiler ileAhaaa 27 Oldu hayırlı olsun
Alıntıyı görüntüle
Hazineye doldurulacak yerli paranın dövize etkisi?Bu arada zaten bu yil dolar düşmeyecek en fazla sabit tutarlar seneye dolar düşer anca oda mb para dolduruyor vergiler ile
Faiz açıklıyorlar ya dostum mb de para yok mecburen para lazım eksi bakiyedeydi şuan +3 milyar dolar mı neHazineye doldurulacak yerli paranın dövize etkisi?
İyi sabah altın almışım öyle yükselmiş ki sabah 500 TL makas araligi vardı şimdi 50 TL'ye dusmus