Dolar 5 e de düşse alım gücü kalmadı artık, markete gidiyorum cips kola almaya, cips-kola ikilisine 10TL den fazla para veriyorum ya, lan paketli çekirdek olmuş 6TL. Bitmişiz
Kanka aldığın ürünlerin fiyatı da dolara indeksli ya hani. Dolar düşünce 10tlye aldığın cipsi 8 veya 7 TL'ye alacaksınDolar 5 e de düşse alım gücü kalmadı artık, markete gidiyorum cips kola almaya, cips-kola ikilisine 10TL den fazla para veriyorum ya, lan paketli çekirdek olmuş 6TL. Bitmişiz
Bim,a101,şok: Gardaşım bir şeye ihtiyacın var mı? gardaşımDolar 5 e de düşse alım gücü kalmadı artık, markete gidiyorum cips kola almaya, cips-kola ikilisine 10TL den fazla para veriyorum ya, lan paketli çekirdek olmuş 6TL. Bitmişiz
Le cola neyine yetmiyor yeenimBim,a101,şok: Gardaşım bir şeye ihtiyacın var mı? gardaşım
Bim,a101,şok: Gardaşım bir şeye ihtiyacın var mı? gardaşım
Almanya bitti mi dayılar? Gurbet zordurLe cola neyine yetmiyor yeenim
Doların o kadar fazla artacağını düşünmüyorum. Ama bellide olmaz malum çokomelli ekonomi2-3 aya stoklar gelir ama o zamana kadar da dolar artar farkeden pek de bir şey olmaz gibi
15 kuruşa casey kek mi ?Almanya bitti mi dayılar? Gurbet zordur
(A101 ve Bim de pahalı artık, casey kek 15 kuruşa alıyordum 85 falandı en son)
Ne diyosun ooolluuum15 kuruşa casey kek mi ?
Dinazor musun dayı
Ben sakızın 10 kuruş ekmeğin 50 kuruş olduğunu hatırlıyorum. Ondan öncesi yok bendeNe diyosun ooolluuum
17 yaşındayım, 8 yaşında futbol oynarken antrenmandan çıkarken alıyordum, veya sabah okula giderken. Sakız da 5 kuruştu hatta, Nescafe 25 kuruştu
Püü bele vaziyetin içine sox**Bişey değişmeyecek
Ben sakızın 10 kuruş ekmeğin 50 kuruş olduğunu hatırlıyorum. Ondan öncesi yok bende
Mesaj otomatik birleştirildi:
Püü bele vaziyetin içine sox**