Dolar 8.30 /Fransız karikatürleri

Excator23cm

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,689
Arkadaşlar dolar 2 gün önce dolar 8.05 idi bir gecede 20 oldu bu sabah baktığımda ise 30 olmuş.
Ayrıca cumhurbaşkanını ve önemlisi İslam'ı hedef alan bir karikatür ortada yapan ise Charlie hebdo. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Ne yapılmalı?
Dolarla ilgili daha söylenecek çok söz var.

Not:eğer konuyu başkası açtıysa görmemişim kusura bakmayın

Euro 9.75 oldu Dolar ise 8.31.

Karikatür hakkında ne düşünüyorsunuz?

Abdülhamid zamanında yine Fransa peygamber efendimiz ile dalga geçen bir tiyatro düzenler. Bunu duyan Abdülhamid Fransa'ya bir cevap gönderir ve cevap şudur kısa ve nettir "Eğer Paris'te öyle bir tiyatro olursa duyacağınız tek ses İslam ordusunun ayak sesi olur" bunun üzerine tiyatro iptal edilir

Arkadaşlar dolar 2 gün önce dolar 8.05 idi bir gecede 20 oldu bu sabah baktığımda ise 30 olmuş.
Ayrıca cumhurbaşkanını ve önemlisi İslam'ı hedef alan bir karikatür ortada yapan ise Charlie hebdo. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Ne yapılmalı?
Dolarla ilgili daha söylenecek çok söz var.

Not:eğer konuyu başkası açtıysa görmemişim kusura bakmayın
Yıl sonu 6.05 vaziyet alın

Karikatür hakkında ne düşünüyorsunuz?

Abdülhamid zamanında yine Fransa peygamber efendimiz ile dalga geçen bir tiyatro düzenler. Bunu duyan Abdülhamid Fransa'ya bir cevap gönderir ve cevap şudur kısa ve nettir "Eğer Paris'te öyle bir tiyatro olursa duyacağınız tek ses İslam ordusunun ayak sesi olur" bunun üzerine tiyatro iptal edilir
Abdulhamid döneminde bu olay oldu mu bilmiyorum fakat günümüzde böylesine çirkin siyasetin izlenmesi ve Türk Meclisinin tek yumruk olup, bu çirkinliğe karşı çıkmamaları kadar iğrenç bir durum yok. Mecliste birlik olunmaması, bu karikatürlerden çok daha iğrenç.

Dolar içinse, ABD seçimlerini bekliyorum ben. Eğer ki Trump kaybederse, koltuğu öyle isteye isteye bırakmayacağını söylüyor. ABD askerlerini kendi ülkesine çağırıyor. Çılgınca bir şeyler deneyebilir. Umarım da dener.

Geri