Neler Yeni

Dolar düştü fiyatlar düşer mi sizce

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Ömer SARLUGİL
Dolar tekrardan yükselecek.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Ne iş yapiyorsunuz merak ettimde

Iyi bir şey heralde h.o sizin açınızdan
Giyim işi. Düşmüş olsa bile fiyatlar hala yüksek. Eşofman takımının giriş fiyatı 230tl olursa sen ne kadara satıcaksın da alıcaklar. en az 270-280'den satman gerekiyor ki kiranı vergileri vb. ödeyip para kazanıcaksın. O fiyatlara da şuan kaç kişi alabilir belli değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yiğit Şahin
Hocam şimdi ne diyorsunuz bekliyorum o zaman 😁 çok kararsız kaldım gerçekten TC bizi çok yordun be çok

Juiclair0

80+ Silver
Arkadaşlar Abdullah abi İnstagram hesabında da birkaç yazı paylaştı laptop alıcam da sizce fiyatlar düşer mi almalı mı beklemeli miyim.
dolar düştü diye fiyatlar düşmüyor zamlar iptal oluyor :D

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
766
İsim
Ömer Aslan
İncehesap ta düşmeye başlamış hayret ettim 😅

İceWolf

80+ Silver
çok beklersin daha.. bugün sonu dolar 15 TL olur.
bunlar erdoğanın seçim oyunları.
az kafası çalışan hemen anlar..
Saat 17.00 mesai bitti fakat $ 15 olmadı. Şuan 13.05. "Az kafası çalışan bile anlarmış" ama sen anlamamışsın! Erdoğanın seçim oyunları demişsin ama değilmiş galiba. Sizin güruhun memleketi yalanlarla batırma çalışmaları gibi durmuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ülkenin kamu malları satılırken iğrenmedin de gerçekleri yazınca mı iğreniyorsun?* asıl iğrenç olan faşizme ses çıkartmayanlardır.
Evet, Türkiye battı bitti laflarınızdan iğrendi artık insanlar.

RedStar FC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
ce sa
Uygunsuz davranış
Saat 17.00 mesai bitti fakat $ 15 olmadı. Şuan 13.05. "Az kafası çalışan bile anlarmış" ama sen anlamamışsın! Erdoğanın seçim oyunları demişsin ama değilmiş galiba. Sizin güruhun memleketi yalanlarla batırma çalışmaları gibi durmuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet, Türkiye battı bitti laflarınızdan iğrendi artık insanlar.
vah vah nasıl da bilemedim dimi. yok 15 olamamış da 13 olmuş. kafan o kadar çalışıyor işte. :D
yakında görürüz bu üç kağıtçı senaryoları.
önce ortamı gerip sonra da doları büyük başları kullanıp düşürdük diye sevinç çığlıkları.. sırada da seçime yönelik konuşmalar ekonomiyi düzeltiyorz gibisinden palavralar..
evet halen iddia ediyorum az bi kafası çalışan bunları görür.
siz de aynı karakter sorununu ortaya koyup; dolar 2 tl'den 18 tl ye çıktığında sokağa çıkmazsnız ama 18tl den 14 e indi diye bayram edersiniz.
bu zaten zekanızın seviyesini gösteriyor..
senin gibi yandaşlar için sorun yok sizi besleyen var..
boş konuşuyorsnuz.. ülkenin durumundan bi habersin.
milyonlarca işsiz, milyonlarca insan zamlardan şikayetçi, milyonalrca insan atama bekliyor.. milyonlarcası halk ekmek kuyruğunda.. milyonlarcası artık sebze meyve topluyor.
ama size sorsak ülke uzaya otoban yapacak.
hiç beyin yok sizde. ya da karakteriniz sorunlu.
ya da ahlakınız çürümüş.
bu yapay dolar dizginlemesi ellerinde patlayacak o zaman görürüz sizi.
önümüzdeki yıl umarım sen de işsiz aç ve artık sebze meyveye muhtaç oalrak yaşamaya başlarsın.

Son düzenleme:

Mert555

80+ Bronze
vah vah nasıl da bilemedim dimi. yok 15 olamamış da 13 olmuş. kafan o kadar çalışıyor işte. :D
yakında görürüz bu üç kağıtçı senaryoları.
önce ortamı gerip sonra da doları büyük başları kullanıp düşürdük diye sevinç çığlıkları.. sırada da seçime yönelik konuşmalar ekonomiyi düzeltiyorz gibisinden palavralar..
evet halen iddia ediyorum az bi kafası çalışan bunları görür.
siz de aynı karakter sorununu ortaya koyup; dolar 2 TL'den 18 TL ye çıktığında sokağa çıkmazsnız ama 18tl den 14 e indi diye bayram edersiniz.
bu zaten zekanızın seviyesini gösteriyor..
senin gibi yandaşlar için sorun yok sizi besleyen var..
boş konuşuyorsnuz.. ülkenin durumundan bi habersin.
milyonlarca işsiz, milyonlarca insan zamlardan şikayetçi, milyonalrca insan atama bekliyor.. milyonlarcası halk ekmek kuyruğunda.. milyonlarcası artık sebze meyve topluyor.
ama size sorsak ülke uzaya otoban yapacak.
hiç beyin yok sizde. ya da karakteriniz sorunlu.
ya da ahlakınız çürümüş.
bu yapay dolar dizginlemesi ellerinde patlayacak o zaman görürüz sizi.
önümüzdeki yıl umarım sen de işsiz aç ve artık sebze meyveye muhtaç oalrak yaşamaya başlarsın.
Abicim erdoğanı ne seviyorum ne de sevmiyorum desteklediğim bir partide yok ama sürekli bu tarz örnekler verilmesi mantıklı gelmiyor bunu söyleyen her insan rahat geçiniyor hep diğer insanları örnek gösteriyor. Bence asgari ücret güzel oldu doların düşmesiyle gelecek indirimleri de sayınca şuanlık hoş görünüyor. Bir kitlenin Erdoğana ciddi kini var.

RedStar FC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
ce sa
Abicim erdoğanı ne seviyorum ne de sevmiyorum desteklediğim bir partide yok ama sürekli bu tarz örnekler verilmesi mantıklı gelmiyor bunu söyleyen her insan rahat geçiniyor hep diğer insanları örnek gösteriyor. Bence asgari ücret güzel oldu doların düşmesiyle gelecek indirimleri de sayınca şuanlık hoş görünüyor. Bir kitlenin Erdoğana ciddi kini var.
hocam ben de diyorum ki bu olay doları indirmeyecek.
2022 yılı daha vahim bir duruma sokulacak ülke.
birileri milyonlarını bankaya yatırıp; kurdan zarar görmesin diye devlet bizden kesilen vergileri onlara aktaracak? ne erdoğanından bahsediyorsun arkadaş? siz gerçekleri göremiyorsunuz ki. tek bildiğiniz literatür ''erdoğana düşmanlar''' .. bizim isimlerle işimiz yok. ülke batağa gidiyor, yoksullaşıyoruz diyoruz..bunun erdoğanla ne ilgisi var? yapılan tercihler saçma sapan yanlış şeyler..

insanlar zevk alsın diye yalan mı söyleyelim? ülkeyi soymaya çalışıyorlar.. fakirden alıp zenginleri besliyorlar..
akp iktidara geldiğinde dolar 2 tl idi.. şimdi olmuş 15 - 20 ..
5 tl aşağı inse ne olur?
bi de utanmadan 1 milyar döviz tl ye geçti diyorlar.. bu miktarla bu kadar düşüş olmaz.. yalan söylüyorlar.. devasa bir hareket oldu..
bunu da kendi yandaşları yaptı..
hem de kâr ederek yaptılar.. kurların kapalı olduğu bir saatte halk böyle bir satış yapamaz.
doları yükselttiler bilinçli olarak ve yükseleceğini düşünen halk üç kuruş para kazanmak için yüksek fiyattan dolar aldılar..
insanları çaresiz bırakan bu sistemi bize dayatanı suçlamayacağz da kimi suçlayacağız??
hiçbir şeyden haberi olmayan üç kuruş para kazanmak isteyen yoksul halkı mı?
biraz karakterli olun ya birazcık!! ülkesini seven bu adamlara oy vermez!!

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,289
Üyeler
161,834
Son üye
Darius
Top Bottom