w
watever düzgün yazmamışım düzelttim.Dolarken 60 dolara dolar 18 lira ne la?
watever düzgün yazmamışım düzelttim.Dolarken 60 dolara dolar 18 lira ne la?
Tamam.w
watever düzgün yazmamışım düzelttim.
Aynısını dedim ya en azından dolar sabitlenene kadar bekleyelim yazdım.Arkadaşlar siz bazı şeyleri neden anlamıyorsunuz? Fiyatların düşmesi için dolar 3 kuruş aşağı 5 kuruş yukarı aynı seviyelerde en az 10 gün gitmesi oturması lazım. 1 günde 5₺ inen şey 1 günde 5₺ çıkadabilir. Bunun garantisi yok. Dolar düştükten 1 saat sonra indirim mi bekliyorsunuz allah aşkına bu nasıl ekonomi bilgisi yahu
dün 17 tl ye muz aldın ve 20 tl ye satışa koydun bugün muzu 15tl ye alabiliyorsun ama sen dün 17 ye aldığın muzu zarar etmemek için hala 20 tl ye satıyorsun eğer düşük fiyata satarsan elindeki malı zararına vermiş olursunEvet dolar düştü ss leri de koyuyorum biri eskiden dolar 13,14ken aldığım ss, diğeri şimdi aldığım ss. Abdullah abinin dediği gibi biz en azından dolar sabitlenene kadar bekleyelim ama düşmezse fiyatlar, fiyatları arttıranlar kendilerini yakmış olur. Arkadaşlar sabitlenince düşmezse cimere, tüketici hakem heyeti vs gibi yerlere herkes başvursn lütfen
dün 17 TL ye muz aldın ve 20 TL ye satışa koydun bugün muzu 15tl ye alabiliyorsun ama sen dün 17 ye aldığın muzu zarar etmemek için hala 20 TL ye satıyorsun eğer düşük fiyata satarsan elindeki malı zararına vermiş olursun
Abdullah abi yazmış burda.Hayır. Teknoloji alımı dolar üzerinden olur ve dolar satılır yani yüksekten aşağıdan alım diye bir şey olmaz sizi böyle kandırıyorlar
dolar yukseldikten sonra yeni gelen mallara zam yapilmadi eski yeni ne varsa zamlandi ,yani dolar cinsiden aliyorum deyip zam yapiyorsan doalr cinsini try ye cevir fiyat belirle,isine geldigin gibi davranmaDolar düşmüş olabilir fakat bu ürünler şimdiki kurdan toplanmadı önceden kur yüksekken hazırlanmış bilgisayarlardı
YazıkAlıntıyı görüntüle
Bir tanıdığa aldığımız ürün de benden gelsin, daha 1 hafta önce dolar 14.5-15 civarlarındayken 7100TL verip almıştık. Şu an dolar 12.78 ama fiyat 9200TL.
Satıcının aynı olduğunu yazmayı unutmuşum, üstelik satıcı da aynı hala.Yazık