500’e 1050ti falan alabilecek miyiz, sırf eğlence olsun diye 1030 alıp parçalayabilecek miyiz? Vahşet görüyorum kan görüyorum hocam.Eth böyle düşmeye devam eder ve dolar 6 olursa 4 5kya 3070 bile bulunabilir
Hocam peki alım gücü? Asgari ücret de 1500-2000’lere düşer mi sizce geri?Kesin olamaz ama ben gerçekleşeceği kanaatindeyim.
5.7 altıda olabilir belki
Ekonomi mi okuyorsunuz? Merak ettim. Bu dalga ne kadar etkili ya da bir benzerlikten mi ibaret.Dolar neden mi 5.70 e düşecek çünkü elliot dalga prensibine göre en az 5.70 e kadar düşecek.
Peki elliot dalgaso nedir ?
Elliot dalgası 1930 da Ralp Nelson Elliot tarafından keşfedilmiştir.
Elliot dalgası 5 dalgalı bir yükselişten oluşur 5. dalganın sonunda ABC formasyonunda düzeltme dalgası gelir.
Abc düzeltme dalgası en az 4. dalgaya kadar olmalıdır.
Örneğin:
Alıntıyı görüntüle
Şimdi dolara baktığımız zaman ise 2008 yılından beri 5 dalga halinde yükselmekte ve gördüğünüz gibi 8.50 de 5. dalgamız bitti şimdi ise abc şeklinde düzeltme yapılması beklenir.
2825 ÷ 5.7=495500’e 1050ti falan alabilecek miyiz, sırf eğlence olsun diye 1030 alıp parçalayabilecek miyiz? Vahşet görüyorum kan görüyorum hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam peki alım gücü? Asgari ücret de 1500-2000’lere düşer mi sizce geri?
peki ne kadar süre içinde?Kesin olamaz ama ben gerçekleşeceği kanaatindeyim.
5.7 altıda olabilir belki
Yaşasın! Artık her ay 93 dolar fazla kazanacağız!
Evt ben mont almaya gidiyorum sağlıcakla
Hayır ekonomi okumuyorum. Bu dalga tamamen bir teori ne kadar etkili derseniz ine dolar üzerinden bakalımEkonomi mi okuyorsunuz? Merak ettim. Bu dalga ne kadar etkili ya da bir benzerlikten mi ibaret.
Onu bilemeyiz.peki ne kadar süre içinde?
İnşallah hocam çok iyi olur valla. 6k ya pc topların 3070 mis gibi valla...Eth böyle düşmeye devam eder ve dolar 6 olursa 4 5kya 3070 bile bulunabilir