Neler Yeni

Yardım Dolar Satarken Dalgalanma Oluyor Mu?

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar.

Biz dolar satın alırken mesai saatleri içinde alınca daha küçük bir makas aralığı ile satın alabiliyoruz. Satarken peki durum nasıl? Örneğin mesai saatleri içinde banka bizden mesai saatleri dışına göre daha yüksek bir kurdan mı alıyor doları? Yoksa biz satarken saat fln fark etmiyor mu? Ona göre bir işlem yapıcam. Şu an mesai saatleri dışında, fark etmiyorsa yaparım da fark ediyorsa yarını beklerim.

Teşekkürler.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,506
İsim
ArtiAnius

Biz dolar satın alırken mesai saatleri içinde alınca daha küçük bir makas aralığı ile satın alabiliyoruz. Satarken peki durum nasıl? Örneğin mesai saatleri içinde banka bizden mesai saatleri dışına göre daha yüksek bir kurdan mı alıyor doları? Yoksa biz satarken saat fln fark etmiyor mu? Ona göre bir işlem yapıcam. Şu an mesai saatleri dışında, fark etmiyorsa yaparım da fark ediyorsa yarını beklerim.

Teşekkürler.
alış 18 90 sizin satışını 18 70 falan bankalarda biraz oynuyor

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
alış 18 90 sizin satışını 18 70 falan bankalarda biraz oynuyor
Hocam onu biliyorum da işlemin mesai saatleri içinde olması ya da olmaması fark ediyor mu? Biz bankadan alırken fark ediyor.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,506
İsim
ArtiAnius
Hocam onu biliyorum da işlemin mesai saatleri içinde olması ya da olmaması fark ediyor mu? Biz bankadan alırken fark ediyor.
hocam sanırsam beyazıtta öyle bir durum var mesai saatleri dışında makas payı artıyor hem banka hem beyazıt olarak ama sanırsam cumartesi günü makas 15kuruştu sanırsam alış satış arası

dalgakıran06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Enes
telefonda yapıyorsan çalışma saatlerinde yapmak daha iyi makas aralığı daha dar. fiziksel olarak piyasa kapanınca ne ise onu verirler alırlar

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berk

Teşekkürler.
Bankadan belki bir tık daha düşük alırsın, düşük bozarsın. Bir savaş çıksa paran olsa parasız gibi olursun. Ayrıca haftasonları/piyasalar kapalıyken çok daha fazla makas aralığı olur

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam sanırsam beyazıtta öyle bir durum var mesai saatleri dışında makas payı artıyor hem banka hem beyazıt olarak ama sanırsam cumartesi günü makas 15kuruştu sanırsam alış satış arası
Hocam banka benimki Ziraat.
Mesaj otomatik birleştirildi:

telefonda yapıyorsan çalışma saatlerinde yapmak daha iyi makas aralığı daha dar. fiziksel olarak piyasa kapanınca ne ise onu verirler alırlar
Biz bankadan dolar alırken öyle oluyor zaten biliyorum da biz satarken de aynı şey geçerli mi acaba diye merak ettim işte.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bankadan belki bir tık daha düşük alırsın, düşük bozarsın. Bir savaş çıksa paran olsa parasız gibi olursun. Ayrıca haftasonları/piyasalar kapalıyken çok daha fazla makas aralığı olur
Savaş çıksa olayını anlamadım hocam, yastık altında mı saklayalım yani :D Mesai saatleri dışında yaptım artık acildi çünkü, sağlık olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom