Dolar Tekrardan Yükselişte!

akıllı kuş

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,116
şu an 14.58TL. Fikirleriniz nelerdir? (sabah baktım 14.52'ydi)
sizce ne olur? düşermi, Yükselirmi?
Yükselmesinin sebebi (kendi fikrim) : gelecek olan FED Faiz kararı ile doların yükselmesinden korkan halk tekrardan dolar almaya başladı o yüzden bu duruma giriyoruz. BENCE %90 Faiz arttırımı yapacak olan FED'in kararı ile dolar yükselişinde hızlanır ve muhtemelen yakında 15.50TL-16TL arasını görürüz Nisan ortası-sonunua doğru gidişat böyle devam ederse.
1646755676724.png

Son düzenleme:
4-5 gün önce 13.90 civarında iken alalım demiştim abime 4000TL ile, eğer alsaydık beleşe 5 günde 180TL kaznacımız olacaktı :/ şu an 14.58TL. Fikirleriniz nelerdir? (sabah baktım 14.52'ydi)
sizce ne olur? düşermi, Yükselirmi?
Yükselmesinin sebebi (kendi fikrim) : gelecek olan FED Faiz kararı ile doların yükselmesinden korkan halk tekrardan dolar almaya başladı o yüzden bu duruma giriyoruz. BENCE %90 Faiz arttırımı yapacak olan FED'in kararı ile dolar yükselişinde hızlanır ve muhtemelen yakında 15.50TL-16TL arasını görürüz Nisan ortası-sonunua doğru gidişat böyle devam ederse.
Alıntıyı görüntüle
Ben daha asla pc alamam :(

16 Mart 00:02 Dolar 18.
YTD

Ekran Alıntısı.PNG

bu tarihe kadar tahminim 25 sonrasına bakarız

Tahminim hazirana kadar doların 15.50 seviyelerine gelmesi ardından iş işten geçtiği için faiz artırımına başlarız 15.50 üstü çok sıkıntılı

Cidden mahvolduk ya rezil bir durumdayız Allah durumu kötü olanlara yardım etsin

öz abim dolar be

Geri