Neler Yeni

Dolar Tekrardan Yükselişte!

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
türkiyenin en az faizi %30 civarına falan çıkarması lazım. şu anda 14 sanırsam yavaş yavaş yükseltirsek TL'ye azda olsa değer kazandırırız.
Cumhurbaşkanımız erdoğan mitinglerde faize karşıyım diyorda şu anda hangi ülke faizsiz yürütülüyor? şeriat ülkeleri falan hariç arabistan gibi.
Faizde iyi bir şey değil. faizi o kadar arttırırsa ülke 2 ay sonra batar. faiz ya adam akıllı indirecek, doları 30-40 yapacak, (ki yapmaz başta kalmak için) ya da arttıracak halkın gözünü boyuyacak doları düşürdüm diye (%99 böyle olur)
Mesaj otomatik birleştirildi:

dolarla birlikte yükselecek sonuçta TL değer kaybediyor USD ve EURO değer kazanmıyorki
Hayır. EURO değer kazanmaz. kazanırsa doların yarısı kadar felan olur. Dolar değer kazanacak TL değer kaybetmeyecek bu sefer.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,100
İsim
Cicikuş
Faizde iyi bir şey değil. faizi o kadar arttırırsa ülke 2 ay sonra batar. faiz ya adam akıllı indirecek, doları 30-40 yapacak, (ki yapmaz başta kalmak için) ya da arttıracak halkın gözünü boyuyacak doları düşürdüm diye (%99 böyle olur)
yükseltmesi lazım ama azar azar yükseltecek birden 30 yapsın demedim heralde.

Hayır. EURO değer kazanmaz. kazanırsa doların yarısı kadar felan olur. Dolar değer kazanacak TL değer kaybetmeyecek bu sefer.
e o zaman dolar euroya yakınlaşacakmı?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
şu an 14.58TL. Fikirleriniz nelerdir? (sabah baktım 14.52'ydi)
sizce ne olur? düşermi, Yükselirmi?
Yükselmesinin sebebi (kendi fikrim) : gelecek olan FED Faiz kararı ile doların yükselmesinden korkan halk tekrardan dolar almaya başladı o yüzden bu duruma giriyoruz. BENCE %90 Faiz arttırımı yapacak olan FED'in kararı ile dolar yükselişinde hızlanır ve muhtemelen yakında 15.50TL-16TL arasını görürüz Nisan ortası-sonunua doğru gidişat böyle devam ederse.
Alıntıyı görüntüle
Ben doların bu seviyeler için düşük olduğunu düşünüyorum. Bu yükselişler olacaktı zaten olay bizi neler bekliyor asıl soru bu tekrar hadi diyelim 18 oldu bunu tekrar 12 civarına indirebilme söz konusu olacak mı ek olarak zaten inse bile fiyatlar inmiyor idi acayip bir süreç bekliyor bizi bakalım neler olacak

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
Turkıæ ekonomi yakında 25 olursa sasmam

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
yükseltmesi lazım ama azar azar yükseltecek birden 30 yapsın demedim heralde.

e o zaman dolar euroya yakınlaşacakmı?
1646757129656.png

Zaten son 1 senedir yaklaşıyordu. artık geçecek. 1 Euro 1 dolardan daha az olacak.

Top Bottom