Neler Yeni

Dolar Tekrardan Yükselişte!

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,103
İsim
Cicikuş
Yine zarar ediyorlar. mesela 180 TL kazandılar, gamegarajdaki her sisteme 200-300 TL arası zam geldi. alsalar zarardalar yine :D
usta onu örnek olarak söyledim sadece yani, neyse daha çok zararda olduğumu söyleyen garip yorumlar gelmeden düzenleyeyim şu yazıyı.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
usta onu örnek olarak söyledim sadece yani, neyse daha çok zararda olduğumu söyleyen garip yorumlar gelmeden düzenleyeyim şu yazıyı.
Biliyorum biliyorum hocam şakasındayım bende. Acının tatlı tebessümü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ahmetab
şu an 14.58TL. Fikirleriniz nelerdir? (sabah baktım 14.52'ydi)
sizce ne olur? düşermi, Yükselirmi?
Yükselmesinin sebebi (kendi fikrim) : gelecek olan FED Faiz kararı ile doların yükselmesinden korkan halk tekrardan dolar almaya başladı o yüzden bu duruma giriyoruz. BENCE %90 Faiz arttırımı yapacak olan FED'in kararı ile dolar yükselişinde hızlanır ve muhtemelen yakında 15.50TL-16TL arasını görürüz Nisan ortası-sonunua doğru gidişat böyle devam ederse.
Alıntıyı görüntüle
Benim şahsi fikrim fed faiz kararına kadar bu şekil yükselmesi ve fed neredeyse kesinleşti faiz artıracak bu bir kesin gibi dolar tl ye zor günler bekliyor eğer faizi sabit tutarsak panikle 25 dahi olabilir dolar YTD

Kontfire

80+ Silver
Faiz artırımı olunca doların düşmesi gerekmiyor mu? Mesela Türkiye de faiz artirilinca düşüyor.

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Eğer yükselirse yine başka bir şeyle oynanıp tekrar düşer ama o sırada daha da berbat bir duruma düşeriz. Zaten enflasyon sıralamasında 2. ülkeyiz, 1. olan Venezuela. Enflasyon oranı niyeyse şu an %21 diye gösteriliyor ama 3 haneli bir oran olduğu kesin.

Kısacası her 2 durumda da daha berbat hale gidiyoruz, doların fiyatını azaltmak için başka şeyleri arttırıyoruz. :D

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,103
İsim
Cicikuş
Faiz artırımı olunca doların düşmesi gerekmiyor mu? Mesela Türkiye de faiz artirilinca düşüyor.
türkiyenin en az faizi %30 civarına falan çıkarması lazım. şu anda 14 sanırsam yavaş yavaş yükseltirsek TL'ye azda olsa değer kazandırırız.
Cumhurbaşkanımız erdoğan mitinglerde faize karşıyım diyorda şu anda hangi ülke faizsiz yürütülüyor? şeriat ülkeleri falan hariç arabistan gibi.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Birde türkiye faiz arttırınca dolar düşmüyor. TL değer kazanıyor. ikisi arasında fark var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,046
Üyeler
164,605
Son üye
Eynar
Top Bottom