Neler Yeni

Dolar Yeni̇den Yükseli̇yor

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Yıl sonu 23-27 arası olur diye düşünüyorum
YTD

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,379
İsim
Bilal Tepe
Yıl sonu 23-27 arası olur diye düşünüyorum
YTD
Ön görülen 25 zaten 30 u zorlicaktir tahminimce enflasyon rakamları üst safhada vatandaşa yansıyan önemli olan o da 87 civarında ayrıca ÖTV zammından sonra belki bieaz düşüş olabilir vergi sonuçta .d

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
TürkTuran
16.98 seviyesinde Allah'tan mining bitti de kartlar ucuz bulunuyor yoksa durum çok vahim şuan ülkeye giren hiçbir dolar duzeltemez bence geçici çözüm bunlar ÖTV zammı da gelicekmis yani her elektronik parçaya zaman gelicek haberiniz olsun
Planlı ekonomik kalkınma olmadan, üretim olmadan, geçici kur düşüşleriyle 20tl'yi bile aşar dolar. Ne yazık ki mülteciler de bunun en büyük problemi. Onlara harcayacağımız parayı kendi milletimizin üretimi ve istihdamı için ayırsaydık, en kötü şu anda dolar 6, 7 civarı olurdu. Fabrika sahipleri artan asgari ücret ve işçi sigorta paralarını ödemek için ham maddeye ve ürünlere yine zam getirecek. Böyle bir ekonomik gidişat ve kalkınma planı yok. Sadece geçici göz boyama. Bir kere zaten bir ülkenin gencine ve doktoruna değer verilmiyorsa, o ülkeden çok bir şey beklemeyin.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,379
İsim
Bilal Tepe
Planlı ekonomik kalkınma olmadan, üretim olmadan, geçici kur düşüşleriyle 20tl'yi bile aşar dolar. Ne yazık ki mülteciler de bunun en büyük problemi. Onlara harcayacağımız parayı kendi milletimizin üretimi ve istihdamı için ayırsaydık, en kötü şu anda dolar 6, 7 civarı olurdu. Fabrika sahipleri artan asgari ücret ve işçi sigorta paralarını ödemek için ham maddeye ve ürünlere yine zam getirecek. Böyle bir ekonomik gidişat ve kalkınma planı yok. Sadece geçici göz boyama. Bir kere zaten bir ülkenin gencine ve doktoruna değer verilmiyorsa, o ülkeden çok bir şey beklemeyin.
Oturduğu yerden doktorun 3x katı maaş alan milletvekili varsa o ülke ülke değildir zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Furkan Borakazi
Umarım ekran kartları fiyatları yükselmez

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,379
İsim
Bilal Tepe
Seneye Mart, Nisan gibi devasa faiz artışı olacak gibi geliyor.
Seçimlere doğru dusucektir vatandaşın gözünü boyamak için sonra zaten ülke Allah'a havale kurtar kurtarabilirsen savaştan çıkmış Almanlar gibi deste paralarla ekmek almaya gideriz

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
TürkTuran
Oturduğu yerden doktorun 3x katı maaş alan milletvekili varsa o ülke ülke değildir zaten
Sorun maaş ücretleri değil. Aldıkları para gayet normal. Halkı asgari ücretle yaşamaya zorlayıp, açlık sınırının altında sürünmesi için ellerinden geleni yapıyorlar. İşçi çalıştığı işe göre aldığı paranın hakkını görmeli. Örnek sınır dışındaki askerlerin maaşları ve tazminatları. Ben sınır dışında bulunmuş bir asker olarak, askerlerin milletvekillerinden daha az para alması zoruma gidiyor. Ne yazık ki kimse çalıştığı işe göre herhangi bir yerde, herhangi bir şekilde hakkını alamıyor. Ya daha fazla çalıştırılıp, köleliğe maruz kalıyor. Neyse fazla uzatmak istemiyorum.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,379
İsim
Bilal Tepe
Sorun maaş ücretleri değil. Aldıkları para gayet normal. Halkı asgari ücretle yaşamaya zorlayıp, açlık sınırının altında sürünmesi için ellerinden geleni yapıyorlar. İşçi çalıştığı işe göre aldığı paranın hakkını görmeli. Örnek sınır dışındaki askerlerin maaşları ve tazminatları. Ben sınır dışında bulunmuş bir asker olarak, askerlerin milletvekillerinden daha az para alması zoruma gidiyor. Ne yazık ki kimse çalıştığı işe göre herhangi bir yerde, herhangi bir şekilde hakkını alamıyor. Ya daha fazla çalıştırılıp, köleliğe maruz kalıyor. Neyse fazla uzatmak istemiyorum.
Kölelik sistemi bitmedi zaten canlı canlı yaşıyoruz 😀

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru