Neler Yeni

Ekran kartı fiyatlarını beraber düzeltebiliriz.

KaiS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Kağan Hezer
Discord
Kağan#9286
Mining sonu gelmez çünkü Miningciler 20 30 tane ekran kartı alıyor ve bu firmayı zengin ediyor yani Nvdia veya AMD para kazancını neden kapatsın .
Konuyu okumadığın çok belli oluyor. Ben zaten toplu satışlar durdurulup fiyatların düzelmesi için açtım konuyu lütfen okumadan mining bitmeden düzelmez diye yazmayın. Miningi zaten bu yöntemi uygularsak bitirebiliriz.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Zamanında üretici firmadan 800-1000 TL'den aldıkları ekran kartlarını şu an 5000-6000 TL'ye satan şatış sitelerinin, siz kullanıcıların bu durumunu pek taktıklarını sanmıyorum.
Hatta şöyle söyleyeyim, ağlayıp kendinizi de kesseniz zerre umurlarında değil.
Yani senin bu dediğin sistemin olma ihtimali %0
Haftalar-Aylar boyunca hiç bir satıcı yüksek fiyattan ekran kartı satamazsa, firmalar zarar etmeye başlarsa, ancak o zaman fiyatlar normale döner.

Keptın

80+ Silver
İsteseler öyle bir sistem yaparlar ama umurlarında değil, zaten yok satıyor kimin aldığı önemli değil onlar için.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ben mining yapılmasını yanlış bulmuyorum ve alım limitine karşıyım çünkü parasını veren alır. Şuan miningciler ucuza almıyor kartları sen 15000' e 6800xt alıyorsan onlarda o fiyata alıyor. Kapitalizm klasik, parasını verirsen alabilirsin. Kısaca çip krizi sorunu olması miningden büyük bir sorun. Tek sorumlu mining değil.

KaiS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Kağan Hezer
Discord
Kağan#9286
Ben mining yapılmasını yanlış bulmuyorum ve alım limitine karşıyım çünkü parasını veren alır. Şuan miningciler ucuza almıyor kartları sen 15000' e 6800xt alıyorsan onlarda o fiyata alıyor. Kapitalizm klasik, parasını verirsen alabilirsin. Kısaca çip krizi sorunu olması miningden büyük bir sorun. Tek sorumlu mining değil.
Bende zaten mining yapılmasını yanlış bulmuyorum. Konumda yazdım zaten Nvidia'nın mining için özel ürettiği kartları ve eski RX500 serisi kartları mining için toplu satışa açsınlar. Fakat zaten kıtlık döneminde bütün stokları yemelerinide doğru bulmuyorum. Fiyatların bu seviyelerde gezmesinin ana sebebi zaten madenciler almasın çabasıyla oluştu. Benim yöntemim hayata geçerse en azından piyasa birazda olsa nefes almaya başlayacaktır.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Bende zaten mining yapılmasını yanlış bulmuyorum. Konumda yazdım zaten Nvidia'nın mining için özel ürettiği kartları ve eski RX500 serisi kartları mining için toplu satışa açsınlar. Fakat zaten kıtlık döneminde bütün stokları yemelerinide doğru bulmuyorum. Fiyatların bu seviyelerde gezmesinin ana sebebi zaten madenciler almasın çabasıyla oluştu. Benim yöntemim hayata geçerse en azından piyasa birazda olsa nefes almaya başlayacaktır.
Parasını ödüyorlar alıyorlar dostum onlar ucuza almıyor sonuçta senin gibi milyarlarca ödüyolar.

KaiS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Kağan Hezer
Discord
Kağan#9286
Parasını ödüyorlar alıyorlar dostum onlar ucuza almıyor sonuçta senin gibi milyarlarca ödüyolar.
Bu fiyattan alıp mining yapmak bilinçsiz bir hareket olur. Alan falan yok bu fiyattan kaç aydır aynı kartlar aynı fiyattan stokta duruyorlar. 10K fiyata aldığın RTX3060 ile mining yapmaya çalışsan parasını çıkarana kadar piyasa ayı* sezonuna çoktan girmiş olacak ve parasını daha çıkaramadan zaten o kartların fiyatlarıda ölü fiyatlara düşeceğinden madenci zarara uğrayacak. Şuan satılan fiyatlarda kart alan madenci bilinçsizdir. Bu fiyattan bu kartı alanda yok olsaydı yabancı ülkelerde olduğu gibi stok göremezdik. Benim dediğim yöntemle kart her türlü herkese satılacak ve stoklarda bitecek. Yurt dışı marketlerine bakıp anlayabilirsin durumu

Son düzenleme:

KaiS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Kağan Hezer
Discord
Kağan#9286
Düşün arsa aldın arsada altın bulundu sen arsayı aldığın zamanki değerine göre mi satarsın şimdiki değerine göre mi?

Arsayı şuan pahalıdan alan yok. İkinci olarak bu fiyattan alan kriptoda kar etmez. Tam tersine parasını çıkaracağım derken zarar eder. Ayı sezonu geldiğinde adam kartı hemen satacağım diye zaten zarar edecek. Üstteki yazımı oku anlarsın ne demek istediğimi

Son düzenleme:

Chrollo04

80+ Bronze
Arsayı şuan pahalıdan alan yok. İkinci olarak bu fiyattan alan kriptoda kar etmez. Tam tersine parasını çıkaracağım derken zarar eder. Boğa sezonu geldiğinde adam kartı hemen satacağım diye zaten zarar edecek. Üstteki yazımı oku anlarsın ne demek istediğimi
Nasıl alan yok 2 sene önce 500e aldıkları kartı şimdi 3kya çatır çutur satıyorlar

KaiS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Kağan Hezer
Discord
Kağan#9286
Nasıl alan yok 2 sene önce 500e aldıkları kartı şimdi 3kya çatır çutur satıyorlar
Hangi kartmış o ? Kim alıyormuş? Neden hala stoktalar? Neden yurtdışında MSRP satışa olan bütün kartların stoğu bitmiş? Az dünyayı görün sonra yazın. Satış fiyatının öyle olması satıldığı anlamına gelmiyor.

Chrollo04

80+ Bronze
Hangi kartmış o ? Kim alıyormuş? Neden hala stoktalar? Neden yurtdışında MSRP satışa olan bütün kartların stoğu bitmiş? Az dünyayı görün sonra yazın. Satış fiyatının öyle olması satıldığı anlamına gelmiyor.
Ne saçmalıyorsun kendinle çelişiyorsun

Top Bottom