FED bir sonraki toplantisi 2.3 ay sonra diye biliyorum.Ocakta biz faiz düşürücez fed faiz arttıracak asıl sen o zaman seyret
Fed'in 2022 yılı toplantı tarihleri belli oldu. İlk toplantı 25-26 Ocak 2022 tarihleri arasında yapılacak. İkinci toplantı ise 15-16 Mart tarihlerinde, üçüncü toplantı da 3-4 Mayıs tarihinde gerçekleşecek.FED bir sonraki toplantisi 2.3 ay sonra diye biliyorum.
Çünkü yurt dışına ithal ettiğimiz ürünlerden elde ettiğimiz döviz türkiyenin genel giderinden düşük olduğu için TL değer kaybetmesi bu yüzden dolar neden birden bu kadar düştü çünkü herkes elindeki dovizleri TL çevirdi bir anda ee milletin elinde döviz kalmayınca ne olacak dolar yine yükselmeye devam edecek Yani anlayacağın türkiyeye döviz yüksek miktarda girmediği sürece TL değer kaybetmeye mahkum. Bunun için %100 milli ürettiğimiz şeylerin yurt dışında iyi tutulması ve sürekli ithal etmemiz gerekiyorki dolar düşsün. Doviz girsin ülkeye Her zaman Az olan şey değerli olur öyle bak olaya Döviz fazla olursa TL değer kazanır . TL fazla olursa Döviz değer kazanır.Dolar neden yükseliyor bilen varsa söyler mi şubatta daha çok yükselir mi bi pc alamadım.
Sözün özü, ayfonn yaaaa dememek lazım o zamanÇünkü yurt dışına ithal ettiğimiz ürünlerden elde ettiğimiz döviz türkiyenin genel giderinden düşük olduğu için TL değer kaybetmesi bu yüzden dolar neden birden bu kadar düştü çünkü herkes elindeki dovizleri TL çevirdi bir anda ee milletin elinde döviz kalmayınca ne olacak dolar yine yükselmeye devam edecek Yani anlayacağın türkiyeye döviz yüksek miktarda girmediği sürece TL değer kaybetmeye mahkum. Bunun için %100 milli ürettiğimiz şeylerin yurt dışında iyi tutulması ve sürekli ithal etmemiz gerekiyorki Doviz girsin ülkeye Her zaman Az olan şey değerli olur öyle bak olaya Döviz fazla olursa TL değer kazanır . TL fazla olursa Döviz değer kazanır.
Tam olarak ne olacak anlamadım .Ocakta biz faiz düşürücez fed faiz arttıracak asıl sen o zaman seyret
Hocam bilmeden yorum yapmayın lütfen Fed varlık alımını kesmeden kesinlikle faiz artırılmayacak dedi.İlk faiz artırımı genel beklentiler üzerine Mayıs ayıdır.YtdFed'in 2022 yılı toplantı tarihleri belli oldu. İlk toplantı 25-26 Ocak 2022 tarihleri arasında yapılacak. İkinci toplantı ise 15-16 Mart tarihlerinde, üçüncü toplantı da 3-4 Mayıs tarihinde gerçekleşecek.
FED Marttan önce faiz arttırmayacak.Ocakta biz faiz düşürücez fed faiz arttıracak asıl sen o zaman seyret