Bono çıkması gündemde aynı aralık ayı gibi faiz düşüreceğiz diyorlar yükseltiyorlar bir anda ansınızın KKM gibi bono çıkarabilirler.Dua ile mi müdahale edecekler kardeşim ne müdahalesinden bahsediyosun.
Altında müdahale bekliyorum da dolarda boş kurşunla keriz silkeleme yapılabilir.Herkese selam. Aralık zamanındaki gibi dolar kuru hızlı bir artış ile 17 civarında gelmiştir. Sizce devlet tarafından müdahale (sert düşüş) gelebilir mi? Şimdiden cevaplayan arkadaşlara teşekkürler.
Reis yarın faiz düşürür dolar 20 olur aklın gider. Faiz sebeptir enflasyon sonuç.Bono çıkması gündemde aynı aralık ayı gibi faiz düşüreceğiz diyorlar yükseltiyorlar bir anda ansınızın KKM gibi bono çıkarabilirler.
Sonuna YTD eklemeni öneririmböyle şeyler düşünmek yerine paranı dolara yatır, Ürün zamlarından min zararla kurtulursun.
ekledim.Sonuna YTD eklemeni öneririm
Bir müdahale geleceğini sanmıyorum.
Faiz düşürebilir dolar 20 olabilir ancak enflasyona bağlı bono çıkması bayağıdır gündemde ve Erdoğan'ın konuşmaları tıpkı aralık ayındaki gibi. Milleti dolara çekiyor sonra bonoyu çıkarıp çakacaklar tekrar aşağı.Reis yarın faiz düşürür dolar 20 olur aklın gider. Faiz sebeptir enflasyon sonuç.