Rtx4070 sistemler 15k ya alabilcez dimi hojam wkdhdkdnjddOha senelerdir 32,10'da duruyordu şimdi 90 kuruş düşmüş. REİS ve keltoş bakan çalışıyor. TAM YETKİ AGA ben oy veririm.
Bence tsFenerbahçe sayesinde
Daha dur sen onu bir de yarın gör madem böyle 33 yakın
15k ya 4070 sistem + en düşük maaş 17k olsa kiralar da max 1k olsa cumhuriyetin 200. yılını görürüm göremessemde gömmeyin buz dolabına atın beniRtx4070 sistemler 15k ya alabilcez dimi hojam wkdhdkdnjdd
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence ts
Alıntıyı görüntüle
Bu arada Mehmet Şimşek'in politikaları bundan önceki bakanlara göre daha nesnel. 2028'e kadar muhtemelen dolar 100e yaklaşacak ancak iç piyasada alım gücümüz artacak. Rusya gibi olacağız. Yakında el arabalarıyla para taşıyacağız gibi.Oha senelerdir 32,10'da duruyordu şimdi 90 kuruş düşmüş. REİS ve keltoş bakan çalışıyor. TAM YETKİ AGA ben oy veririm.
Direği bir tarafa verdiler amaRtx4070 sistemler 15k ya alabilcez dimi hojam wkdhdkdnjdd
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence ts
Alıntıyı görüntüle
Şimşek iyi hoşda şöför degişmedikten sonra zorBu arada Mehmet Şimşek'in politikaları bundan önceki bakanlara göre daha nesnel. 2028'e kadar muhtemelen dolar 100e yaklaşacak ancak iç piyasada alım gücümüz artacak. Rusya gibi olacağız. Yakında el arabalarıyla para taşıyacağız gibi.
Ben aslen gelecekten geldim siz 2028 yılının son çeyreğinde şu şekilde yazacaksınız;Bu arada Mehmet Şimşek'in politikaları bundan önceki bakanlara göre daha nesnel. 2028'e kadar muhtemelen dolar 100e yaklaşacak ancak iç piyasada alım gücümüz artacak. Rusya gibi olacağız. Yakında el arabalarıyla para taşıyacağız gibi.
Ne tebrik edilesi değil mi? 2028'de artık Türk lirası dolar karşısında 0.10 ile değer gösterir.Bu arada Mehmet Şimşek'in politikaları bundan önceki bakanlara göre daha nesnel. 2028'e kadar muhtemelen dolar 100e yaklaşacak ancak iç piyasada alım gücümüz artacak. Rusya gibi olacağız. Yakında el arabalarıyla para taşıyacağız gibi.
Türkiye Yüzyılı böyle bir şey işte. Duyan korkuyor. Şak diye satarız. Çil sürüsü gibi dağılırlar. 10'lara düşürürüz. Devam.