Neler Yeni

Sanayi bakanliği Coca Colaya Teşvik Belgesi Verdi😮😮

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
Orası öyle ama ben bağımlısıyım. Eskiden 1 Litre içerdim günde, şimdi haftada içiyorum, hiç yoktan iyi. Bazı insanlar var sigara + kola bağımlısı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alakası bu zaten? Adam batmayacak bir şirket olduğu için destek veriyor, Coca Cola batmasın diye değil. Ülke içinde sağlayacağı istihdamı karışlayabilecek başka kim var, Cola Turka mı? Bir fabrikasının bile ülkeye tonlarca yararı vardır.
adam zaten her türlü açmak isterse açar fabrikasını sağlar istihdamını daha yararlı şeylere harcanabileceğini düşünüyorum
özelliklede ülkemizde yerli üretim yapan ve arge yapan teknoloji şirketleri az bunlara yapılan yatırımın daha sağlıklı olacağını düşünüyorum

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,452
İsim
Oğuz
adam zaten her türlü açmak isterse açar fabrikasını sağlar istihdamını daha yararlı şeylere harcanabileceğini düşünüyorum
özelliklede ülkemizde yerli üretim yapan ve arge yapan teknoloji şirketleri az bunlara yapılan yatırımın daha sağlıklı olacağını düşünüyorum
Aynı şey değil işte, verince daha fazla istihdam sağlıyor. Tek mesele Siyasal İslamcılar ve İsrail savaşı.
Gümrük Vergisi Muafiyeti
KDV İstisnası
SGK işveren primi indirimi
%60 Vergi indirimi
%25 Yatırıma katkı oranı

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,603
İsim
Mert Can Ergün
2.5 Litre alayım o zaman

Dahası  
Reaksiyon skoru
895
İsim
Talha Açıkgöz
coca cola ne kadar sağlıklı?
içtiğimiz şey sadece şeker dolu bir sıvı.
Tamam da zehir değil bayağı abartmışsın kral herkes şeker kullanıyor sanki sen yediğine sürekli ama sürekli dikkat ediyor musun bu imkansız gibi bir şey kral

KAANT10X

80+ Bronze
Aynı şey değil işte, verince daha fazla istihdam sağlıyor. Tek mesele Siyasal İslamcılar ve İsrail savaşı.
Gümrük Vergisi Muafiyeti
KDV İstisnası
SGK işveren primi indirimi
%60 Vergi indirimi
%25 Yatırıma katkı oranı
Hacı sen ne zavallı bir insansın valla bazen hayret ediyorum eleman her tartışmasında siyasal İslam yazıyor.
Hafızanda ve kelime dağarcığında başka bir malzemen yok mu?
Yazmayayım diyorum ısrar ediyorsun haklı olsan bile haksız gibi algılanıp insanlarla tartışmaya giriyorsun. Tamam istediğini sevmemek hakkın ama bu kadar dar bir dünya görüşüne sahip olman seni etkiliyor.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,452
İsim
Oğuz
Hacı sen ne zavallı bir insansın valla bazen hayret ediyorum eleman her tartışmasında siyasal İslam yazıyor.
Yazmayayım diyorum ısrar ediyorsun haklı olsan bile haksız gibi algılanıp insanlarla tartışmaya giriyorsun. Tamam istediğini sevmemek hakkın ama bu kadar dar bir dünya görüşüne sahip olman seni etkiliyor.
Yav adamın söyleme sebebi bu zaten. İstihdam sağlayan bir şirketin yatırımına niye karşı çıkarsın bu dönemde? İsrail'i destekler çünkü. Şimdi bu olay Ağustos ayında oldu diye algı yapıyorlar evet ama Devlet İsrail'in daha önce Terör devleti olduğunu bilmiyor muydu sanki. Devlet her zaman çıkar işidir. Zavallılıktan bahsediyorsun, konu bu olunca iş oraya dayanıyor. Tayyip çıkıp cehape zihniyeti diye bağırsa yine inanacak bir toplumun yaptığı şeylerden banane. Ucu bana dokunuyorsa tartışmasını elbette yaparım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok. Siyasal İslam bizim yönetim biçimimiz olduğu için değinecek başka bir kelime de yok. Varsa alternatif kelime söyle. Bkz: Kemalist

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,159
İsim
Diyarhan

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Tamam da zehir değil bayağı abartmışsın kral herkes şeker kullanıyor sanki sen yediğine sürekli ama sürekli dikkat ediyor musun bu imkansız gibi bir şey kral
bu arada içindeki şeker sıcağı gördüğü an zehirden farksız şeylere dönüşüyor ondan üstünde soğuk içiniz yazıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
895
İsim
Talha Açıkgöz
bu arada içindeki şeker sıcağı gördüğü an zehirden farksız şeylere dönüşüyor ondan üstünde soğuk içiniz yazıyor
soğuk içiniz yazmasının sebebi asidinin sıcak iken açıldığında kaçması e asitsiz kola yerine şekerli su içerim daha iyi biraz araştır istersen kral

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,290
İsim
uwu
baykot isterse üstüne para bile versin bn çocuk katilinin kanlı ürünlerini ne içerim ne de aldırttırrım
illa kola istiyorsanız turko cola için hem ucuz hem yerli gazozdada niğde var uludağ var angara var için illa furuko mu içeçeksiniz

BAYKOTA DEVAMM.. 🙂

Top Bottom