Neler Yeni

Doların Artışı ve önümüzdeki durumları ne olur sizce?

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet Berke Arslan
Bildiginiz üzere hafta sonu piyasanın kapanması durumunda dolar 10.99 da kaldı 1gün içersinde artışı gözler önün şuan ise 11,55 TL , yılbaşına kadar 10k bütcemle bir pc almak istiyorum lakin korkum ANLAŞMALI SİSTEM CIKAR İSE STOK KALMAMASI VE DOLAR Artışı sizce napayım? dolar düşer mi yoksa artar mı ona göre yolumu nasıl cizmeliyim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Kemal Can Kaltsak
Aynı sorum bendede var 20 bine yakın bütçem var ne yapacağım bilmiyorum şuan hala çok pahalılar

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet Berke Arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sorum bendede var 20 bine yakın bütçem var ne yapacağım bilmiyorum şuan hala çok pahalılar
evet ya maalesef yani şimdi sizin tabii gene geniş bütceniz var bide beni düşünün :D yani bu haftanın sonu kabus olucak ya da mutluluk hayırlısı neyse o olsun :D

2mApoo

80+ Silver
Bildiginiz üzere hafta sonu piyasanın kapanması durumunda dolar 10.99 da kaldı 1gün içersinde artışı gözler önün şuan ise 11,55 TL , yılbaşına kadar 10k bütcemle bir pc almak istiyorum lakin korkum ANLAŞMALI SİSTEM CIKAR İSE STOK KALMAMASI VE DOLAR Artışı sizce napayım? dolar düşer mi yoksa artar mı ona göre yolumu nasıl cizmeliyim ?
Kuru indirmek için çıkardıkları " Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı" zımbırtısı kısa vadede dolar ve euroyu bu seviyelerde tutacak . Fakat sonrasını bilemem. Ama 5-10 yıla kadar acısı çıkar bizden. Çünkü araştırdığım kadarıyla bu yeni çıkarmış oldukları "tl vadeli mevduat hesabı" pekte göründüğü gibi değil. Geçmiştede uygulanmıştı ve geçmiş için konuşuyorum , ülkeyi dibe batırabilir. Çok fazla sürmez bu kur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet Berke Arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sence bu hafta içinde ne olur cünkü yılbaşına kadar pc almayı düşünüyordumda sıçrar mı düşer mi 1kuruş artsa direkt fiyatlar oynuyor almam zorlaşıyor

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bence tahmin bile yürütülmez şuan.
Ülke hep ters köşe yapıyor iyi ve kötü anlamlarda.
Tavsiyem bekleyin görelim zamanı gelince.

EFEMERTMİRAÇ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
efemertmiraç
Bu seviyerlerde kalır büyük ihtimal on zamana kadar alırsın sistemini bir kaç güne biraz daha sistemler düşer inşallah.

Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Kemal Can Kaltsak
evet ya maalesef yani şimdi sizin tabii gene geniş bütceniz var bide beni düşünün :D yani bu haftanın sonu kabus olucak ya da mutluluk hayırlısı neyse o olsun :D
Aynen öylr bütçem iyi biraz ama şuan 3060 lı sistemi 20 bin liraya alırsam 1 ay sonra. 3070 ti sistem o fiyatlara düşerse net intihar ederim

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Dolar şubat ayı gibi 22 lirayı geçmezse iyidir.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,449
İsim
Diyarhan
Doların şu anda satış fiyatı 12-13tl belirleniyor. Önümüzdeki uzun vadede 12tl ye sabitlenmesi muhtemel.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,564
Üyeler
167,516
Son üye
shotgunned
Top Bottom