Neler Yeni

Doların gidişatı ne alemde

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Abdulkadir
Dolarda düşüş bekleniyor mu bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Abdulkadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence bu corona olayı bitene kadar düşmeyecek ama bu olaylar bittikten sonra da hemen düşeceğini zannetmiyorum
Anlıyorum teşekkür ederim ekonomist arkadaşlar aramız da yardımcı olabilir mi acaba 🤔

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
ekonomist değilim ama yarın dolar 3 olsa bile piyasanın toparlanması en az 3 ayı bulur 2 ay da olabilir

beritankorkusuz

80+ Silver
Dolarda düşüş bekleniyor mu bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba
Dolar küresel olarak yükselişte virüs bitse bile kolay kolay düşmez ki düşse bile max 20 30 kuurş

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Abdulkadir
Dolar korona geçtikten sonra 4-5 ay sonra eski seviyesine düşer yani 6.20-30 arasında olur.
Bunlar en iyi ihtimaller yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eskidendi o ekomomistlik :) Artık doların gidişatını siyasilerin yaptığı hareketler belirliyor. Onlara sormak lazım :d Bana soracak olursan 6.50 artık stabil olur
Malesef öyle ama YouTubedaki ekonomistleri dinlemekte istemiyorum adam diyor ki dünyanın şu kadar milyar dolar borcu var ama kime var onu söylemiyor ki bu teknik olarak imkansız dünyanın Mars'a borcu olamayacağına göre
Dünya borç-alack dengesi 0 olmak zorunda değil mi teknik olarak

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Abdulkadir
Beyler ne zaman doların yükselipte tekrar aynı fiyata düştüğünü gördünüz ki? Bence 7'de kalacak düşmeyecek ama zaman gösterir.
2000-2010 arasında sadece sonrasında fırlama değer artışı malesef 😊

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Beyler ne zaman doların yükselipte tekrar aynı fiyata düştüğünü gördünüz ki? Bence 7'de kalacak düşmeyecek ama zaman gösterir.
Neden böyle düşünüyorsun?
Korona yüzünden dolar arttı bu yüzden elbette düşecek ama anormal durum olmasaydı zaten dolar asla düşmez ama yavaş yavaş artar.

Top Bottom