Neler Yeni

Doların gidişatı ne alemde

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
yine 7 oldu 5.45 seviyesine düştü sanırım yine yanlış mı hatırlıyorum?

ahmetim_64

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Ahmet Karagöz
Facebook
albay6464
2017 de askerdeydim dolar 7,45 i gördü düşmesi zaman aldı diyebilirim piyasalara hiç belli olmaz dalgalı kur olduğu için.

mryenii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Furkan
Dolar inişli çıkışlı fonlara bağlı olarak %1.12 +- olarak devam edecek , dünya düzenine göre altın rezervleri ele alındığında altında 450 bandına kadar çıkacağı görüşündeyim 12 ay yani kısa vade dediğimiz kavramda da irili ufaklı devam edecek ardından doların 5,80 bandına düşeceğine inanıyorum.

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Abdulkadir

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Dolarda düşüş bekleniyor mu bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba
Virüs bittiği an dolar yavaş yavaş geri çekilmeye başlayacaktır ve dünyayada bağlı olarak 1.5 2 senede eski düzen yerine gelir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Berat Aydın
Doların düşeceğini pek sanmıyorum. Düşse bile en fazla 6.5'e kadar düşer piyasaya etki eder mi onu da pek sanmıyorum. Maalesef ülkemizde fiyatlar artıyor ama dolar düştüğü zaman bile fiyatlar düşmüyor. umut ediyorum ki fiyatlar düşer. Ben de tam bilgisayar alacaktım dolar elimizi bağladı. Umarım tez zamanda toparlarız da yanılan biz olalım.

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Abdulkadir
Doların düşeceğini pek sanmıyorum. Düşse bile en fazla 6.5'e kadar düşer piyasaya etki eder mi onu da pek sanmıyorum. Maalesef ülkemizde fiyatlar artıyor ama dolar düştüğü zaman bile fiyatlar düşmüyor. umut ediyorum ki fiyatlar düşer. Ben de tam bilgisayar alacaktım dolar elimizi bağladı. Umarım tez zamanda toparlarız da yanılan biz olalım.
Umalım öyle olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ancak zamanında Dolar'ın uluslararası para birimi olacağına dair sözleşmeler imzalanmış diye hatırlıyorum.
Şu anda yeni bir antlaşma için zemin müsait aslında keşke yapılsa

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
Beyler ne zaman doların yükselipte tekrar aynı fiyata düştüğünü gördünüz ki? Bence 7'de kalacak düşmeyecek ama zaman gösterir.
o biraz zor. eğer ortada virüs falan olmasaydı ekonomik krizi getirecrk bir durum olmasaydı ve dolar 7 olsaydı evet düşmezdi kolay kolay ama şuan olağanüstü bir durum söz konusu kimse bişey diyemez şuan dolar için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Berat Aydın
o biraz zor. eğer ortada virüs falan olmasaydı ekonomik krizi getirecrk bir durum olmasaydı ve dolar 7 olsaydı evet düşmezdi kolay kolay ama şuan olağanüstü bir durum söz konusu kimse bişey diyemez şuan dolar için.
ne olağanüstü durumlar oldu da düşmedi dolar. Bizim ülkemiz maalesef gelişmiş ülke değil ki toparlasın. kalbimizden geçen elbette doların düşmesi ama kusura da bakmayın dost acı söyler. Bu dolar öyle durduk yere DÜŞMEZ. Keşke düşse de yanılsam ben. Ülkemizde yok yok yani . Ucundan tuttuğun maalesef elinde kalıyor.Sadece koronaya bakarak yorumlayamazsınız. Diğer faktörleri etmenleri de gözden geçirmeniz gerekiyor. Boşuna dememişler Amerika hapşırınca Türkiye grip oluyor diye. Bence hala geçerli bu terimler.

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
ne olağanüstü durumlar oldu da düşmedi dolar. Bizim ülkemiz maalesef gelişmiş ülke değil ki toparlasın. kalbimizden geçen elbette doların düşmesi ama kusura da bakmayın dost acı söyler. Bu dolar öyle durduk yere DÜŞMEZ. Keşke düşse de yanılsam ben. Ülkemizde yok yok yani . Ucundan tuttuğun maalesef elinde kalıyor.Sadece koronaya bakarak yorumlayamazsınız. Diğer faktörleri etmenleri de gözden geçirmeniz gerekiyor. Boşuna dememişler Amerika hapşırınca Türkiye grip oluyor diye. Bence hala geçerli bu terimler.
2018de dolar 7.20 seviyelerine çıkmıştı sonrasında 5li seviyelere indi. bu dediklerinize referans, kaynak göstermeden yorum yapmanız saçma

Top Bottom