Eğer sadece bu ürünlere 5000 vereceksen büyük kazık..Arkadaşlar biraz acil de bilgisayar alacağız dün bahsetmiştim bütçe 4500 5000 arası
Bu ekran kartsız hali bilgisayarcı toplamış böyle sizce alınır mı yoksa hazır sistem mi alayım?
Alıntıyı görüntüle
438 Dolar verecek bu ürünlere.Eğer sadece bu ürünlere 5000 vereceksen büyük kazık..
İşlemci kötü bence daha iyisi alınabilir.Arkadaşlar biraz acil de bilgisayar alacağız dün bahsetmiştim bütçe 4500 5000 arası
Bu ekran kartsız hali bilgisayarcı toplamış böyle sizce alınır mı yoksa hazır sistem mi alayım?
Alıntıyı görüntüle
Bütçe mi 5000 dolar? Gidin 3090/6900 XT alın?Arkadaşlar biraz acil de bilgisayar alacağız dün bahsetmiştim bütçe 4500 5000 arası
Alıntıyı görüntüle
Bütçe 5000 Dolarsa adamlar o fiyata server kuruyor siz düşünün yaniArkadaşlar biraz acil de bilgisayar alacağız dün bahsetmiştim bütçe 4500 5000 arası
Alıntıyı görüntüle
5000 tl galiba dolara çevirmiş5000 dolar bütçe varken bu parçalar ne alaka anlamadım ?
O zaman niye dolarla PC toplama diye konu açtınız ?Yok knk ya keşke 5000 dolar olsa 5000 TL bütçe
Pahalı o zaman.Yok knk ya keşke 5000 dolar olsa 5000 TL bütçe
TL'yi dolara çevirip yurt dışından alıcak sanırım daha uyguna gelmesi için.O zaman niye dolarla PC toplama diye konu açtınız ?