Neler Yeni

Dolaylı Yoldan Napim Diyenler Hakkında

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Dolaylı yoldan yani "gelde napim deme" "napim demek istiyorum ama diyemiyorum" gibi mesajların da uyarı sebebi olması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü "napim" gibi rahatsız edici ve "napim" yazıp uyarı alan insanların hakkına giriyorlar. Son karar yine sizin tabii ki ama bana soracak olursanız napim diyen biri ne kadar uyarı alıyora bu kişilerde bir o kadar uyarı almalı.

Son düzenleme:

Umut0526

80+ Silver
Dolaylı yoldan yani "geldi napim deme" "napim demek istiyorum ama diyemiyorum" gibi mesajların da uyarı sebebi olması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü "napim" gibi rahatsız edici ve "napim" yazıp uyarı alan insanların hakkına giriyorlar. Son karar yine sizin tabii ki ama bana soracak olursanız napim diyen biri ne kadar uyarı alıyora bu kişilerde bir o kadar uyarı almalı.
hocam siz dediniz şimdi bu ... diyenler banlansın diye siz de banlanacaksınız şimdi

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Rapor sistemini kullanın yorumu silinir.
Tekrar aynı konu altına aynı davranışta bulunursa uyarı alır.

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam siz dediniz şimdi bu ... diyenler banlansın diye siz de banlanacaksınız şimdi
Öyle işlemiyor, ben şahsa gidip napim demedim ayrıca napim bir küfür değil ama abartıldığı için kullanılması yasaklandı.

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,316
İsim
Fenasi Kerim durmaz
O sozu kim cikartti acaba odül verilmeli

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe

Impe

80+ Silver
Dolaylı yoldan yani "geldi napim deme" "napim demek istiyorum ama diyemiyorum" gibi mesajların da uyarı sebebi olması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü "napim" gibi rahatsız edici ve "napim" yazıp uyarı alan insanların hakkına giriyorlar. Son karar yine sizin tabii ki ama bana soracak olursanız napim diyen biri ne kadar uyarı alıyora bu kişilerde bir o kadar uyarı almalı.
mesela adam bana oyunda olsam anana güzel söverdim demişti repledim ban yemedi bencede çok saçma

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Konuyla alakasız, gereksiz tüm mesajlara uygulanmalı bu bence. Önce mesajı silinip "Tekrarı hâlinde uyarı alırsın." bildirimi gönderilip sözlü uyarı yapılsın ama.
Genelde öyle yapıyoruz zaten.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Rapor sistemini kullanın yorumu silinir.
Tekrar aynı konu altına aynı davranışta bulunursa uyarı alır.
Moderasyon ekibiniz iyice cıvkını çıkardı artık kiril alfabesiyle kelime yazdım uyarı puanı verdiniz, teknopat çöplüğünden ne farkınız kaldı?

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Abo.
Dolaylı yoldan yani "gelde napim deme" "napim demek istiyorum ama diyemiyorum" gibi mesajların da uyarı sebebi olması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü "napim" gibi rahatsız edici ve "napim" yazıp uyarı alan insanların hakkına giriyorlar. Son karar yine sizin tabii ki ama bana soracak olursanız napim diyen biri ne kadar uyarı alıyora bu kişilerde bir o kadar uyarı almalı.
haklısın bide hala napim i fotoğraf olarak atanlar var

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom