Neler Yeni

Dominos ben sana ne diyim

Merve

80+ Bronze
Beyler siparişe bakın geleb pizzaya bakın
Allah çapsoıkn düngece bende 2 orta boy karışık siprariş ettim gelen pizza küççüçüçüük dü dedim baba yanlış mı söyledik ne bilm dedi :ÇDSa şharbi 45 tl boşa gitti ona yandım ama piizayı yedim

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,937
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Screenshot_1.jpg

Küçük esnaf bile çok daha yüksek puan yapmış, hiç şaşırmadım :D

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,317
İsim
Emre
mahalledeki pideciye gitsen hem doyardın hem yabancı ülkeleri zengin etmemiş olurdun esnaf kazanırdı 3 5 daha
sonra türkiye neden gelişmiyo

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,317
İsim
Emre
? Umarım ironi yapmışsındır, yabancı ülkeleri zengin etmemiş olurdun ne demek :D
Domino's Pizza, merkezi ABD'nin Michigan eyaletinde bulunan, uluslararası bir pizza dağıtım şirketidir.
aha bunu demek istedim o paranın yarısı şirkete gidiyor alışveriş yapıp paranın dışarı gitmesiyle aynı şey

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Allah çapsoıkn düngece bende 2 orta boy karışık siprariş ettim gelen pizza küççüçüçüük dü dedim baba yanlış mı söyledik ne bilm dedi :ÇDSa şharbi 45 TL boşa gitti ona yandım ama piizayı yedim

Ben ucuza pizza aldım büyük boy.

Ula mega boy geldi :D

Kocaman pizza geldi, ben çok şaşırdım.

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Domino's Pizza, merkezi ABD'nin Michigan eyaletinde bulunan, uluslararası bir pizza dağıtım şirketidir.
aha bunu demek istedim o paranın yarısı şirkete gidiyor alışveriş yapıp paranın dışarı gitmesiyle aynı şey
Tamam? Bir holding'in parasını ülkesi mi alıyor? Hayır, yazdığın mesaj çok saçma.

Rammstein

80+ Silver
Son 1 yıl içerisinde bir firma ne kadar düşüşe geçebilirin açıklaması. 30 dakika içerisinde kapınızda diyor, en son verdiğim sipariş TAM 70 DAKİKADA geldi, dedim 30 dakika vardı. Şube müdürüne kadar ulaştım mahallenizde geçerli değil diyor. Ama sitesinden bakıyorum burası dahil :) Sonra genel müdürlüğe şikayet ediyorum şube müdürü arayıp özür diliyor, ha ama yorumlara baktığımda bedavayı vermemeye devam ediyorlarmış :)
Abi 30 dakika olayı tamamen zırva. Bana daha 45 dakika altında gelmedi.

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,317
İsim
Emre
Tamam? Bir holding'in parasını ülkesi mi alıyor? Hayır, yazdığın mesaj çok saçma.
Sonuçta türkiyeden kimsenin cebine gitmiyor o para şirket yiyor
Bunun yerine esnaftan alsan ülkede para kazanan olur

Top Bottom